BBP'nin emniyet müdürü vekil adayı Burunak: Terör bitmezse, ticarette olmaz

BBP'nin emniyet müdürü vekil adayı Burunak: Terör bitmezse, ticarette olmaz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir milletvekili adayı İlyas Burunak, terörün ekonomiye büyük zarar verdiğini belirterek, "Terör bitmezse, ticarette olmaz." dedi.

Emekli emniyet müdürü Burunak, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve yönetimini ziyaret etti. Burunak, Ticaret Odası üyelerine BBP'nin ekonomi ve terörle mücadele programını anlattı.

Uzun yıllar Diyarbakır'de Terörle Mücadele Şubesi'nde (TEM) görev yapan BBP Eskişehir milletvekili adayı, Türkiye'nin öncelikli sorununun terör olduğunu kaydetti. Terör bitmeden ülkenin huzura ve refaha kavuşamayacağını belirten Burunak, "30 yıldan fazla bir zaman oldu. Ekonomiye, milli birliğimize ve kardeşliğimize zararları fazla maliyetli oldu ve olmaya da devam etmekte. Binlerce şehidimiz oldu. Analar ağladı, çocuklar öksüz, eşler dul kaldı. Ama hala bu terör belasından kurtulamadık. Bakın terör belası bitmezse ticarette olmaz. Terör demek huzursuzluk demektir." diye konuştu.

İktidara gelmeleri halinde Türkiye'yi terör belasından kurtaracaklarını anlatan İlyas Burunak, "Bize yetki verildiğinde, 1 yıl içinde ülkemizi terör belasından kurtaracağız. Bu kadrolar BBP'de mevcuttur. Diğer partilerin adaylarını incelerseniz, Türkiye genelinde terörle mücadele etmiş, güvenlik uzmanlarını göremezsiniz. Bu kadrolar sadece BBP'de görülmektedir." ifadesini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber BBP'nin emniyet müdürü vekil adayı Burunak: Terör bitmezse,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER