Trabzonspor, Sivas'ta kötü gidişata son vermek istiyor


Süper Lig'de oynadığı son 4 maçını da kaybeden Trabzonspor, 9. hafta müsabakasında yarın deplasmanda Sivasspor'a misafir olacak. Yönetim ve takım içerisindeki sorunlarına kötü saha sonuçlarının da eklenmesiyle sıkıntılı günler geçiren bordo-mavililer, Sivas deplasmanından alacağı 3 puanla kötü gidişata son vermek istiyor.

Kendisi gibi ligde sıkıntılı günler geçiren rakibiyle yapacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı son antrenmanla tamamlayan Trabzonspor, saat 14.00'te özel uçakla Sivas'a uçtu. Sakat olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz hafta Mersin İdmanyurdu deplasmanına götürülmeyen, bu hafta içerisinde takımla çalışan kaleci Onur Recep Kıvrak, Sivasspor maçı kadrosunda da yer almadı. Onur'un yanı sıra sakatlıkları bulunduğu belirtilen Mehmet Ekici ve Kevin Constant ile Musa Nizam da Sivas'a götürülmedi.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Trabzonspor'un maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Esteba Alvarado, Luis Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Yusuf Erdoğan, Stephane Mbia, Okay Yokuşlu, Erkan Zengin, Marko Marin, Özer Hurmacı, Dame N'Doye

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, Sivas'ta kötü gidişata son vermek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER