BEBKA'nın proje yazma eğitimleri sona erdi


Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 2016 yılı mali destek programları kapsamında destek almak isteyen kurum ve firmaların temsilcileri için düzenlenen proje yazma eğitimlerinin sonuncusu Bursa Merkez Ofis'te gerçekleştirildi.

BEBKA uzmanları tarafından Bursa, Eskişehir ve Bilecik'te verilen eğitimlerden toplam 134 kişi faydalandı. Eğitim kapsamında Proje Döngüsü Yönetimi'yle ilgili önemli kavramlar, Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi'ne bir projenin nasıl girileceği ve başvuruların nasıl sunulacağı ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca, proje bütçesi hazırlamadaki püf noktalar, proje yazarken dikkat edilmesi gereken hususlar ve sık yapılan hatalara yönelik öneriler üzerinde duruldu.

BEBKA tarafından yapılan açıklamada, 2016 yılında havacılık, raylı sistemler, savunma sanayi programına 12 milyon TL, mermer ve doğaltaş sektörüne ise 4 milyon TL olmak üzere toplamda 16 milyon TL'nin projelere hibe olarak tahsis edileceği ifade edildi. Başvuru sahiplerinin 2016 yılındaki Mali Destek Programları kapsamında hibe desteklerinden faydalanabilmesi için başvurularını en geç 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü 17.00'ye kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi'ne (KAYS) eksiksiz şekilde yapması ve başvuru dosyasını en geç 9 Mayıs Pazartesi günü 17.00'ye kadar ajansa teslim etmesi gerektiği hatırlatıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber BEBKA'nın proje yazma eğitimleri sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER