Belediye hizmet kalitesini artırmak için personelini eğitimden geçiriyor


Samsun Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini daha da arttırmak için, sosyal tesislerde bulunan personellere yönelik eğitimlerine devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan sosyal tesis, restoran ve kafelerde görev yapan servis elemanları için Samsunum-1 Gemisi'nde çeşitli başlıklarda eğitim programı gerçekleştiriliyor. Samsun Atakum Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Konaklama ve Seyahat Hizmetleri öğretmenleri tarafından verilen eğitimler bir ay boyunca Samsunum-1 Gemisi'nde devam edecek. İşletmelerde hizmetin aksamaması için 15'er kişilik gruplar halinde eğitimlere katılacak personellerin eğitiminin tamamlanmasıyla birlikte yeni gruplar eğitim alacak.

'SAMSUN HALKI 5 YILDIZLI HİZMETİ HAK EDİYOR'

Hizmet kalitesini arttırmak, vatandaşın memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve kentin kültürünü geliştirmek için her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye bünyesinde çalışan personelin yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olması için bu tür eğitim kurslarına büyük önem verdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan ve hizmetleri gereği direk olarak Samsun Halkı ve misafirlerle yüz yüze olunması gereken tesislerin bizzat Büyükşehir Belediyesi tarafından işletildiğini hatırlatan Başkan Yılmaz, şunları kaydetti: "Bu kararı almaktaki amacımız, bu tesislerden yararlanan halkımızın en kaliteli ve düzgün hizmeti almalarının sağlanması ve işleyişin yakinen tarafımızdan kontrolünün sağlanmasına yöneliktir. İşletmeye verilen ya da özelleştirilen tesislerde zaman zaman birçok memnuniyetsizliğin ve hizmet kalitesi eksikliğinin ortaya çıktığını görüyoruz. Samsun halkı 5 yıldızlı bir hizmete layık. İşte bu kaliteyi yakalamak ve insanlarımızı memnun etmek için buralarda çalışan personelimizin eğitimli ve yeterli olmasını çok önemsiyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Belediye hizmet kalitesini artırmak için personelini eğitimden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER