Beşiktaş, beklenen uçak inebilirse İstanbul'a dönecek


Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam saat 20.00'de Trabzonspor ile oynayacağı kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelen Beşiktaş, bu gece uçakla İstanbul'a dönmeye çalışacak. Kar yağışı nedeniyle tarifeli uçuşların yapılamadığı Trabzon Havalimanı'ndan özel uçakla havalanmayı planlayan siyah beyazlı kafile, hava şartları elvermediği taktirde ise geceyi burada geçirecek.

Zorlu maç için dün akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon'a gelen Beşiktaş kafilesi, yerleştiği otelde maç saatini beklemeye başlamıştı. Dün geceden beri aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesi sonrası siyah beyazlılar, şimdi de İstanbul'a nasıl dönüleceği telaşına girdi.

Beşiktaş, elverişsiz hava şartları nedeniyle tarifeli uçuşların yapılamadığı Trabzon Havalimanı'ndan özel uçakla uçmayı planlıyor. Beşiktaş kafilesini İstanbul'a götürecek uçağın saat 24.00'e kadar Trabzon'a inmesi planlanıyor. Beklenen uçak Trabzon Havalimanı'na indiği tartirde siyah beyazlılar, evine dönecek. Önceliğini dönmek üzerine planlayan Beşiktaşlı kurmaylar, hava şartlarının elvermemesi halinde ise geceyi Trabzon'da geçirecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, beklenen uçak inebilirse İstanbul'a dönecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER