Bilic: Galatasaray ile değil Fenerbahçe ile...

Slaven Bilic, 1-1 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bilic: Galatasaray ile değil Fenerbahçe ile...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, sayısız gol kaçırıp 1 puanal razı oldukları ve şampiyonluk yolunda ağır yara aldıkları Gaziantepspor maçı sonrası Lig TV'ye konuştu.

Çok üzgün olduklarını ve büyük hayalkırıklığı yaşadıklarını belirten Hırvat hoca, yine de oyuncularının performansından şikayet etmek için sebep olmadığını vurguladı. "Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar, en iyisini verdiler" diyen Bilic, 1 değil 2 maç kazanacak kadar pozisyon yakaladıklarnı ama topun girmek istemediğini savundu. 

İlk yarıda da iyi oynadıkalrını, özellikle öne geçtikten sonra 2-0'ı yakalayacak pek çok pozisyon bulduklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, "Atsak üzerimizdeki baskı azalacaktı. Sonra çok basit bir gol yedik. İkinci larıda da oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini verdi. Pozisyonlar buldu, rakibi hapsetti ama golü bulamadı" diye konuştu.
 
Bu puan kaybı sonrası şampiyonluk yarışındaki yeni durumlarını da değerlendiren Bilic, "Puan tablosunda 3. sıradayız. Galatasaray ile durumumuzu değerlendirirsek, pozisyonumuz değişmedi. Biz onları o zaman da yenmek zorundaydık. Şimdi yine kazanmalıyız. Değişim, Fenerbahçe ile olan durumumuzda... Artık onların puan kaybetmesini beklemek zorundayız. Onların puan kaybetmesini umup kalan maçlarımızı kazanmaya çalışacağız." dedi.
<< Önceki Haber Bilic: Galatasaray ile değil Fenerbahçe ile... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER