'Bizim Köyün İnsanları' filmi Muğla'da çekilecek


"Dondurmam Gaymak" filminin Ali Usta'sı, sinema ve tiyatro sanatçısı Turan Özdemir, "Bizim Köyün İnsanları" adlı sinema filmiyle yeniden Muğla'da. Geçen günlerde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ü ziyaret eden Özdemir, Dondurmam Gaymak filminde birlikte rol aldığı, "Çoban Teyze" rolündeki Sultan Tolga'yla da hasret giderdi.

Turan Özdemir, "Yönetmenliğini Adem Oğur'un, yapımcılığını Adem Oğur ve Yunus Tan'ın yaptığı, senaryosunu Orkun Ayyıldız'ın yazdığı 'Bizim Köyün İnsanları' ile bir kez daha Muğla'da kamera karşısında olacağım. Belediye başkanını canlandıracağım komedi türündeki sinema filmimiz, Menteşe ve civar köylerde geçecek." dedi.

Menteşe'de çekilen filmlerin, ilçenin tanıtımına çok büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Gümüş ise, "Turan Özdemir, yıllarca önce Muğla'da çekilen Dondurma Gaymak filmindeki Ali Usta karakteriyle her kesimin gönlünde taht kurdu. Şimdi ikinci kez Menteşe'de kamera karşısına geçecek. Yeni filmin, ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu yazın başlarında, sinemamızın sultanı Türkan Şoray ile ünlü yönetmenimiz Yüksel Aksu, yeni filmlerinin çekimlerini Menteşe ve civarında gerçekleştirdiler. Şimdi de hepimizin yakından tanıdığı ünlü oyuncu Turan Özdemir, kendisinin de rol alacağı 'Bizim Köyün İnsanları' adlı sinema filmiyle Menteşe'deler. Yeni filmin hayırlı uğurlu ve gişesinin bol olmasını diliyorum." dedi.

Çekimleri çok yakında Menteşe'de başlayacak olan film, uzun yıllar İstanbul'da yaşayan Ali'nin, rahmetli babasının vasiyeti üzerine köydeki eski evini küçük çocukların ziyaret edip istedikleri oyuncakları, kitapları bedava alabileceği, oturup resim çizebileceği, eskiden olduğu gibi türlü oyunlar oynayabileceği bir sanatevine çevirmek istemesiyle başlıyor. Evin tamiri, belediye başkanının seçim çalışmaları için yurtdışından gelen Helga isimli kadın ve çevresinde geçen olayların komik bir şekilde anlatıldığı filmin başrollerinde Turan Özdemir, Selahattin Taşdöğen, Taylan Güner, Didem Reze, Deniz Oral, Buket Derelioğlu ve Nazlı Kar yer alıyor. Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncuları Nejdet Kökeş, Mehmet Uğur, İhsan Gedik, Tarzan Çetin ve Ali Güney ile yörenin insanları da misafir oyuncu olarak rol alacak. CİHAN
<< Önceki Haber 'Bizim Köyün İnsanları' filmi Muğla'da çekilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER