Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Ekici'nin cenazesi toprağa verildi

Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Ekici'nin cenazesi toprağa verildi

Ankara'da düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 38 yaşındaki Erol Ekici, Erzincan'da toprağa verildi.

Erzincan'a 7 kilometre uzaklıkta bulunan Beşsaray köyünde Beşsaray Cemevinde kılınan cenaze namazının ardından baba evine götürülen Erol Ekici'nin cenazesi daha sonra Beşsaray Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ankara Tren Garı önünde geçen Cumartesi günü düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden 97 kişiden birisi olan Erol Ekici, Erzincan merkeze bağlı Beşsaray köyünde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Halil ve Fatma Ekici'nin 5 çocuğundan birisi olan Erol Ekici, uzun süredir İstanbul'da inşaat sektöründe çalışıyordu. İnşaat İşçileri Sendikasına üye olan Erol Ekici, DİSK, KESK, TTB ve TMMOB'nin çağrısıyla Ankara'da düzenlenen barış mitingine katılmıştı.
Erol Ekici'nin cezanesi Beşsaray Cemevi'nde Cemevi Dedesi Ahmet Uğurlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından evinin önüne getirildi. Baba Halil Ekici oğlunun tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Annesini geçen yıl kaybeden Ekici'nin yakınları da cenaze töreni süresince gözyaşı döktü. Erol Ekici'nin cenazesi daha sonra Beşsaray Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Düzenlenen cenaze törenine CHP Erzincan Milletvekili Dr. Erdoğan Özyalçın, CHP İl Başkanı İsmail Arslan, Erzincan TSO Başkanı Süleyman Sarak, CHP parti yöneticileri, Eğitim-Sen yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Ekici'nin cenazesi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER