Bozgeyik ailesinden AK Parti'ye katılım haberlerine yalanlama


Gaziantep'te tanınan bir aile olan Bozgeyik ailesinin 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye destek olacağı yönündeki haberlere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehitkamil İçe 2'nci Başkanı Sadettin Bozgeyik tepki gösterdi.

25 bine yakın üyesi bulunan Bozgeyik ailesinin 1 Kasım seçimlerinde AKP'ye destek olacağı yönündeki haberlerin tamamının gerçek dışı olduğunu belirten Bozgeyik, bir kaç kişinin yakasına rozet takılmasıyla konunun aileye mal edilmesinin, acizlik ve kendini bilmezlik olduğunu söyledi. Yapılanın bir algı operasyonu olduğuna dikkat çeken Bozgeyik, "Zamanlamaya bakıldığında manidar olan bu olay hiçbir zaman AKP'ye fayda sağlamayacaktır. Hiç kimsenin kendi çıkarları için Bozgeyik ailesini bu şekilde yalan siyasete alet etmeye ve zor durumda bırakmaya hakkı yoktur. Vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkmak ve hizmet etmekten başka hiç bir şeyi düşünmeyen ailemiz, AKP'nin çirkin, kirli, rencide edici siyasetine alet olmayacaktır. Bu olayı şiddet ve nefretle kınıyoruz." dedi.

Öte yandan, Kilis'in Musabeyli ilçesinden de 80 bin kişinin topluca AKP'ye geçtiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını aktaran MHP Şahinbey İlçe 2'nci Başkanı Murat Dal, "Bir kaç kişi dışında geçen yok. Olayın bütün Musabeyli'ye mal edilmesini kınıyoruz." ifadelerini kullandı. Dal'a Musabeyli'den MHP Şahinbey eski meclis üyesi adayı Recep Gügercin ve Ülkü Ocakları eski 2'nci Başkanı Ökkeş Gün de destek verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Bozgeyik ailesinden AK Parti'ye katılım haberlerine yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER