Bozüyük'te tipi nedeniyle zincirleme kaza: 50 yaralı


ESKİŞEHİR (CİHAN)- Bilecik'in Bozüyük ilçesi yakınlarında kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle görüş mesafesinin düşük olması yüzünden 30 aracın birbirine girmesi sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 50 kişinin yaralandığı öğrenildi. 50 yaralıdan 22'si Bozüyük, Bilecik ve Eskişehir'deki hastanelerde tedavi altına alınırken, 38 kişinin ise hafif yaralı olduğu ve olay yerinde ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Bozüyük'e 10 kilometre kala meydana gelen otobüs, TIR, kamyon, çekici ve otomobillerin karıştığı zincirleme kazada yaralanan 50 kişiden 16'sının Bozhöyük İlçe Devlet Hastanesi'ne, 2'sinin Bilecik Devlet Hastanesi'ne, 4'ünün de Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldığı kaydedildi. Diğer yaralıların durumunun hafif olduğu ve olay yerinde ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Bozüyük'e kaldırılan yaralılardan bazılarının ise durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Bu arada, kaza nedeniyle sağa sola savrulan araçlar, olay yerinden çekiciler vasıtasıyla kaldırılıyor. UMKE ve AFAD ekipleri de çalışmalara destek veriyor. Öte yandan, Eskişehir Bozüyük yolu tek yönlü olarak araç trafiğine açıldı. Yolda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Bozüyük'te tipi nedeniyle zincirleme kaza: 50 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER