Bülent Korkmaz: Her şeye rağmen turu geçmek güzel


Türkiye Kupası 3. Turu'nda 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fatih Karagümrük'ü penaltılarla geçerek gruplara kalan Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Bülent Korkmaz, her şeye rağmen turu geçmenin güzel olduğunu belirtti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Sıkıntılarımız var ama her şeye rağmen kazanmak turu geçmek güzel. Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Oynamayan ve az oynayan oyuncularım vardı. Ona rağmen ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Karagümrük de genç dinamik play off'u zorlayan bir takım. Onları da takip ediyorum. Güzel keyifli bir maç oldu. Önemli olan turu geçmekti. Turu geçtiler oyuncularımı kutluyorum." dedi.

MERSİN İDMANYURDU'NU SEVENLER MAÇA GELMELİ

Süper Lig'de hafta sonu Çaykur Rizespor'la yapacakları maça da değinen teknik direktör Bülent Korkmaz, çok sayıda sakat futbolcularının olduğunu belirterek, "Hafta sonuna en iyi şekilde hazırlanacağız. Mersin İdmanyurdu'nu sevenler maça gelmeli. Bu zor dönemde herkes sahip çıkmalı. Güzel dönemde herkes sırtını sıvazlar zor dönemlerde de dostunuzu belirler ve görürsünüz. Gerçekten çok zor şartlarda takımı yönetmeye çalışıyoruz. Bu zor dönemleri aşmaya çalışacağız. İnşallah bunu da başarırız." diye konuştu.

"MUSTAFA DENİZLİ'NİN BANA GÖSTERMİŞ OLDUĞU GÜVENDEN DOLAYI GENÇLERİ OYNATIYORUM"

23 yıl önce Galatasaray'da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli'nin tekrar sarı kırmızılı takımın başına geçmesiyle ilgili de konuşan Bülent Korkmaz, şu ifadelerle konuşmasını tamamladı:

"Mustafa hocam için hayırlı olsun. İlk defa beni A Takım'a çıkaran o. Eğer ben bir genç oyuncuyu oynatıyorsam onun bana göstermiş olduğu güvenden dolayı oynatıyorum. Çünkü bu önemli. Ben orada teknik direktörlüğe başladığımda da o düşünceyle hareket ettim. Bunlardan dolayı ona teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin başarılar diliyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Bülent Korkmaz: Her şeye rağmen turu geçmek güzel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER