Bunun hukuk dilinde adı: Soykırım

Kadınlara, bebeklere işkence etmekten çekinmeyen AKP yargısından bir skandal karar daha kanser hastası bir kadını daha hastanede gözaltına almaya çalışıyor.

SHABER3.COM

 Lenfoma kanseri olan ve durumu ağırlaştığı için hastaneye yatırılan öğretmen Mevhibe Altıntaş'ı gözaltına almak için polisler hastaneyi bastı. Ankara Memorial Hastanesi'ne baskın düzenleyen polis öğretmen Mehvibe Altıntaş'ın durumunun çok ağır olduğunu görerek kendine gelmesini beklemeye başladı. Altıntaş biraz toparlanırsa gözaltına alınacak. Bunun için polisler hastanede nöbet tutmaya başladı.
 
Cemaat'e yönelik operasyonlar kapsamında Mevhibe Altıntaş'la birlikte eşi hakkında da yakalamıakararı olduğu öğrenildi.
 
Mevhibe Altıntaş'ın eşi, karısına uygulanan bu sert tutum karşısında tepkisini göstererek açıklama yaptı:
 
Ben ve eşim 17/25 Aralık'ta başlayan 15 Temmuz sahte darbesiyle doruğa çıkan nefret operasyonlarından etkilenenlerdeniz. İkimiz de Aksaray'da Sema Koleji'nde sınıf öğretmenliği yapıyorduk işimizi kaybettik ben iş oldukça inşaatlarda çalışıyorum. Hanımın durumu daha kötü 3. dereceden lenf kanseri 6 aydır tedavi görüyor kemoterapi çok ağır geçiyor bundan daha ağırı ikimiz de aranıyoruz. Hanımı kayınpeder hastaneye götürmek zorunda kalıyor ve tutuklanma korkusuyla yola çıkıyorlar ve bakıma muhtaç bir çocuk ortada. Hesaplarımıza bloke kondu. Hanım ve ben yaklaşık 7 aydır ayrıyız. Her şeye rağmen Allaha şükürler olsun. Bu bir imtihan bunu bilir ve sabrederiz. Bunları tarihe not düşülsün diye yazıyorum yoksa kimseden bir beklentim yok. Allah darda kalanları ortada bırakmaz. Rabbim hepimize tez zamanda yardım etsin inşaallah!
<< Önceki Haber Bunun hukuk dilinde adı: Soykırım Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER