Bursaspor Basın Sözcüsü Paçacı: Şenol Güneş'i arayan Volkan Şen


Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in 'Bursaspor kaptanı beni alın, dedi. Ben başkanı arayıp almayalım, dedim' açıklamasındaki futbolcunun Volkan Şen olduğunu belirtti.

Bursaspor Basın Sözcüsü ve Medya Direktörü Suat Paçacı, dün akşam oynanan Beşiktaş maçından sonra Şenol Güneş'in açıklamalarına bugün yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi. Şenol Güneş'i arayanın Volkan Şen olduğunu belirten Paçacı, "Pazar gecesi maçtan sonra 'hakem konuşulmasın' demiştik ama Mete Kalkavan, Quaresma'ya ikinci sarı kartı neden çıkaramadı, neden rakibimizi 10 kişi bırakmak istemedi, merak ediyorum. Biz hakemlere güvenmek istediğimizi söyledikçe, onlar 'bize güvenmenize gerek yok' mesajı vermeye devam ediyor." dedi.

"Maç sonunda bir oyuncu eğer teknik direktöre hakaret edecek cüreti gösteriyorsa, yine maç sonunda hocanız maçı bir tarafa bırakıp, geçmiş üzerinden polemik oluşturmaya devam ediyorsa, bu ülkede futbolun gelişmesi için kimin ne katkı sağlayıp sağlamadığını konuşmaya gerek bile yok." diyen Paçacı, şöyle devam etti: "O zaman şunu da söylemek lazım. Bursaspor Kulübü Başkanı 'oyuncularımızın kafaları karıştırılıyor' dendiğinde, niye itiraz ettiniz. Hem şark kurnazı diyeceksiniz, yalancı tüccar diyeceksiniz sonra da eski kaptanınız Volkan Şen beni arayıp gelmek için yalvardı diyeceksiniz. Dün gece maç sonundaki açıklama, oyuncuların kafalarının karıştırıldığına dair bir itiraf değildir de nedir?"

Birkaç hafta önce Beşiktaş muhabirleri ile yapılan kahvaltıda muhabirlerin "Bursaspor'dan kimi istersiniz?" sorusuna, 'Serdar Aziz'i isterim, Beşiktaş'a geldiğimde de istemiştim zaten...' cümlelerini hatırlatan Bursaspor Basın Sözcüsü Paçacı, şöyle konuştu: "Şimdi bunca laf, bunca söz, kafa karıştırmak değil midir? Biz Bursaspor olarak sadece, doğrunun ve dürüstlüğün tarafı olmaya, ülke futbolu için bir değer üretmeye devam edeceğiz. Bizi sahanın içinde, dışında ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, doğru bildiğimiz yolda yürümekten vazgeçmeyeceğiz." CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor Basın Sözcüsü Paçacı: Şenol Güneş'i arayan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER