Fenerbahçe yolu yarıladı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Sarı lacivertli ekip, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe yolu yarıladı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor'u 2-1 yenerek rövanş için avantaj elde etti.
BRUNO ALVES'DEN JENERİKLİK FRİKİK Fenerbahçe'nin Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadeleye Bruno Alves'in 36. dakikada sol çaprazdan attığı frikik damga vurdu. Alves, topu sağ ayağıyla sol üst köşeye gönderdi ve Harun uzanmasına rağmen topa müdahale edemedi.  Maçtan Önemli Dakikalar

69 Dk. Fenerbahçe'de Diego kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top auta çıktı.
66 Dk. Fenerbahçe atağında Alper ceza sahası içine arapasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
65 Dk. Fenerbahçe atağında Emenike sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Diego'dan önce topu uzaklaştırdı.
64 Dk. Bursaspor atağında Bakambu sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
62 Dk. Bursaspor'da Serdar Aziz rakibi Emenike'ye yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
36 Dk. GOL !!!!! Fenerbahçe Bruno Alves'in attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Bruno Alves ceza sahası önü sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.
32 Dk. GOL !!!!! Bursaspor Belluschi'nin attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Volkan Şen ceza sahası içinde topla buluştu, sol çaprazdan kaleye sert vurdu kaleci Volkan topu çıkardı sonrasında Belluschi dönen topa kafayı vurdu ve top ağlara gitti.
GOLLL...Emenike
17 Dk. Bursaspor'da Josue sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
15 Dk. Bursaspor atağında Serdar Aziz ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top kaleci Volkan'a geldi.
13 Dk. Fenerbahçe atağında Emenike savunmanın arkasına atılan topla buluştu ama öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.
11 Dk. Bursaspor atağında Volkan Şen ceza sahası içine arapasını verdi, Bakambu bekletmeden vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.
10 Dk. Bursaspor'da Volkan Şen sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Şamil kafayı vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.
9 Dk. Fenerbahçe'de Kadlec rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.


<< Önceki Haber Fenerbahçe yolu yarıladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER