Büyük Birlik Partisi'nden seçim sonuçları için Cihan'a teşekkür

Büyük Birlik Partisi'nden seçim sonuçları için Cihan'a teşekkür

Gerçekleşen genel seçim sonuçlarını en kısa sürede abonelerine ve partilere ulaştıran Cihan Haber Ajansı'na, Büyük Birlik Partisi (BBP)
yöneticileri teşekkür etti. Sandıkların kapanmasından sonra sisteme verilerin düşmesinin ardından ilk sonuçları alan BBP yöneticileri doğru bilgiler için Cihan ekibini kutladı.

Sözlerine Cihan'a teşekkür ederek başlayan BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ben öncelikle böyle bir çalışma yaptıklarından dolayı Cihan Haber Ajansı'na teşekkür ediyorum. Tabi daha önceki seçimlerden bilindiği üzere bizzat sandıkları başlarında takip etmek suretiyle sisteme entegre eden bir anlayışla daha güvenilir, daha doğru zamanında sonuçları yansıtma noktasındaki geleneğinden bunu biliyoruz. Şimdi de Cihan Haber Ajansı'nın oluşturduğu sistem üzerinden sonuçları takip ediyoruz. Buradan takip edeceğiz. Yani bu en azından diğer Anadolu Ajansı'nın yapmış olduğu çalışmaların bir manada çek edilmesi gibi bir durum ortaya koyduğu için ben yine arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu özverili bir çalışma. Öbür türlü biliyorsunuz özellikle sandık güvenliği noktasında sıkıntı olacağı yönünde bir takım spekülasyonlar var. Bunun ortadan kaldırılması en azından bu tip spekülasyonların olmaması adına önemli bir çalışma tabi. İşte sizin yaptığınız, Cihan Haber Ajansı'nın yapmış olduğu bu çalışmadır. Bunu çok önemsiyoruz. Yani özellikle seçim sonrasında oluşabilecek bir takım elektronik sonuç hileleri noktasındaki kaygıları bu bir manada ortadan kaldırıyor. Bunun için ben sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum."

BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren de "Cihan Haber Ajansı'nın sonuçlarını kontrol ediyoruz ve Anadolu Ajansı'ndan öğrendiğimiz bilgilerin net olmadığını ama Cihan Haber Ajansı'nın daha net bilgiler verdiğini, daha toplumu kapsayan bilgiler verdiğini görüyoruz. O yüzden Büyük Birlik Partisi olarak Cihan Haber Ajansı'nı tebrik ediyoruz, sonuçların net olduğunu da Cihan Haber Ajansı'ndan öğrenmiş oluyoruz. Teşekkür ederim." dedi.

Bu arada BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de sonuçları sonuçları evinden takip ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Büyük Birlik Partisi'nden seçim sonuçları için Cihan'a... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER