Çankırı'da AFAD ve vali yardımcılarına alınan araçlar teslim edildi

Çankırı'da AFAD ve vali yardımcılarına alınan araçlar teslim edildi

Çankırı İl Özel İdaresi ile İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından alınan 6 adet hizmet aracı için tören düzenlendi. Törende, vali yardımcılarının kullanımı için 75'er bin TL'ye alınan iki binek otomobil, AFAD hizmetlerinde kullanılmak üzere 86 bin TL'ye alınan 4x4 pikap, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 275 bin TL'ye alınan kepçe, 254 bin TL'ye alınan silindir ve Başbakanlık AFAD tarafından 536 bin TL'ye alınarak tahsis edilen çok amaçlı 4x4 çift kabinli arama kurtarma aracı teslim edildi.

Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü bahçesinde düzenlenene törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Vali yardımcıları Zafer Engin ve Hüseyin Demirtaş, İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, İl Genel Meclisi üyeleri ve daire müdürleri katıldı. Çankırı'ya geldiği tarihlerde vali yardımcılarının, 1998 model arabalara bindiğini belirterek konuşmasına başlayan Vali Özcan, "İl Özel İdaremiz'in katkılarıyla 2013 yılında alınan iki araç, şimdi iki yeni araç, önceden de bir aracımızla beş yeni araçla vali yardımcısı arkadaşlarımız, kendilerine yakışır şekilde hizmetlere devam edecekler. Zaman zaman, 'Ya bu israf mıdır, yanlış mı yapıyorlar?' gibi birtakım eleştiriler geliyor. Hiç öyle düşünmeyelim. Devletimiz, büyük imkanlara sahip. Hizmetler, Çankırı için yapılıyor. Çankırı için hizmet yapılırken arkadaşlarımızı güvenli, rahat hizmet edecek ortamlara ulaştırmak bizim görevimiz. Milletimizin bu imkânları, arkadaşlarımıza helal olsun. AFAD Müdürlüğümüz'e, önümüzdeki hafta bir araç daha gelecek. Böylece müdürlüğümüzün bir ayağa kalkma, heyecan duyma hadisesi olacak." dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcısı Uğur Demirel'in duası eşliğinde Vali Özcan ve diğer katılımcılar tarafından açılış kurdelesi kesildi. CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı'da AFAD ve vali yardımcılarına alınan araçlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER