Canlı bombanın cenazesi defnedildi


İstanbul'da 4 kişinin hayatını kaybettiği, 39 kişinin de yaralandığı canlı bomba saldırısını gerçekleştiren 24 yaşındaki Mehmet Öztürk'ün cenazesi, Gaziantep'te kimsesizler mezarlığında defnedildi.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Gaziantep'e getirilen Öztürk'ün cenazesi, morga kaldırıldı. Saat 15.00 sıralarında morgdan alınan cenaze, Yeşilkent mevkiinde bulunan kimsesizler mezarlığında toprağa verildi. Defin işlemleri sırasında mezarlığa İstiklal Caddesi'ni kana bulayan canlı bomba Mehmet Öztürk'ün babası Nafsen Öztürk ve amcası dışında katılan olmadı.

MAHALLE SAKİNLERİ CANLI BOMBANIN CENAZESİNE İZİN VERMEDİ

Bu arada inşaat işçisi baba, oğlunun cenazesini doğduğu İncesu Mahallesi'ne defnetmek istedi. Fakat mahalle sakinleri buna karşı çıktı. Bunun üzerine baba Öztürk, Yeşilkent Mezarlığı'na geldi. Yetkililerden izin aldıktan sonra da oğlu Mehmet Öztürk'ün cenazesini, mezarlıkta bulunan görevlilerin yardımıyla toprağa verdi.

Suruç'ta yaptığı canlı bomba saldırısıyla 33 kişinin ölümüne sebep olan Yunus Emre Alagöz'ün cenazesi de aynı mezarlığa defnedilmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Canlı bombanın cenazesi defnedildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER