Çarşambalı muhtarlar 3 yıl sonra tek dernekte birleşti


3 yıl önce ayrılarak 2 dernek olan Çarşambamuhtarlar, ilçedeki dernek binasında yaptıkları kongrede tek dernek olarak Ustacalı Mahalle Muhtarı Veysel Oduncuyu başkan olarak seçti.

Geçen hafta tartışmalı geçen, ertelenen kongre bugün yapıldı. Demircili Mahalle Muhtarı Taner Akbaş'ın adaylıktan çekilmesinden sonra, eski dernek başkanı olan, tek aday olarak kongreye giren Ustacalı Mahalle Muhtarı Veysel Oduncu 136 muhtarın bulunduğu derneğe başkan seçildi.

Genel Kurul'da konuşan Oduncu, daha önce Çarşamba'da iki muhtarlar derneği olduğunu, kendilerinin bu dernekleri feshederek tek dernek çatısı altında bulunmaya karar verdiklerini hatırlattı. Haziran ayında Çarşamba Mahalle Muhtarları Derneği'ni kurduklarını belirten Oduncu, "Geçtiğimiz hafta çoğunluğu sağlamamıza rağmen kongremizi bu haftaya ertelemiştik. Her zaman dediğimiz gibi tek çatı altında olmaya karar verdiğimiz için birlik içerisinde hareket edeceğiz. Bugünden sonra başkan bizler değiliz, bizleri yönetim kurulu olarak seçen muhtar arkadaşlarımızdır. Bundan sonra tüm kararlarımızı birlikte alarak birlik içerisinde hareket edeceğiz. Kongremizin tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Veysel Oduncu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, Fatih Yavuz, Nejat Şahin, Emrullah Yurdakulu, Yaşar Uçar, Seyit Ahmet Sezgin, Celal Güler, Hamza Kazan ve Adem Dündar isimlerinden oluştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Çarşambalı muhtarlar 3 yıl sonra tek dernekte birleşti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER