Çatıda çalışan işçi metrelerce yükseklikten yere çakıldı


Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir boru fabrikasının çatısında çalışan işçi, yaklaşık 10 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Karadenizliler Mahallesi Ordulular Caddesi üzerinde bulunan bir boru fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın çatı yenileme ve onarım işlerinde taşeron olarak çalışan 29 yaşındaki Mennan Ceylan, çatıda bulunduğu esnada saç aralarına konulan ve mika türü bir malzeme olan kısma bastı. Bastığı malzemenin kırılması sonucu genç işçi, yaklaşık 10 metre yükseklikten boruların üzerine düştü. Düşen işçiyi gören çalışanlar hemen olay yerine 112 ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis çevrede güvenlik önlemleri aldıktan sonra incelemelerde bulundu. Bu esnada olay yerine Mennan Ceylan'ın yakınları geldi. Manzara karşısında şok geçiren Ceylan'ın yakınları çevredekiler ve sağlık görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Mennan Ceylan'ın (29) Kartepe ilçesi Maşukiye'de ikamet ettiği ve Rafet Ceylan ile Ayşe Ceylan çiftinin tek çocuğu olduğu öğrenildi. Bekar olan Ceylan'ın cenazesi yapılan incelemeler sonrasında otopsi için Kocaeli Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Çatıda çalışan işçi metrelerce yükseklikten yere... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER