Cedi Osman, öğrencilerle bir araya geldi


Anadolu Efes'in ve milli takımın başarılı basketbolcusu Cedi Osman, Turkish Airlines Euroleague One Team Projesi kapsamında Güngören Tozkoparan Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Turkish Airlines Euroleague One Team Projesi kapsamında Güngören Tozkoparan Ortaokulu öğrencilerini basketbol ve spor kültürüyle tanıştırmaya devam ediyor.

One Team programının bugünkü çalışmasında Anadolu Efes'ten Cedi Osman, Tozkoparan Ortaokulu öğrencileriyle spor salonunda 45 dakikalık bir antrenman gerçekleştirdi. Çalışmanın ardından konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen genç basketbolcu, onlara sporun ve eğitimin önemini anlattı.

Başarılı basketbolcu yaptığı açıklamada, erken yaşta hedef belirlemenin önemine değinerek, "Erken yaşlarda hedef belirlemek ve bu hedef doğrultusunda ilerlemek gerekiyor. Tozkoporan Ortaokulu'nda böyle bir sosyal sorumluluk projesine davet edildik. Bizi çok güzel ağırladılar. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyuz. 5 - 6 haftadır da antrenmanlarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Cedi Osman, öğrencilerle bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER