'Cemaatten' diye sürdükleri polisler şehit oluyor''

"Tam bir akıl tutulması yaşanıyor" diyen CHP'li Veli Ağbaba, bir yandan Cemaati PKK ile ilişki içinde göstermek için kumpas kurulduğunu ama diğer yandan PKK tarafından şehit edilen Polislerin Cemaatçi diye sürgün edilenler olduğunu açıkladı.

"Hiç birinizi sevmiyordu, sevmiyordu"

Akan kandan 14 yıldan beri Türkiye'yi yöneten AKP'nin sorumlu olduğunu kaydeden CHP Milletvekili Veli Ağbaba, AKP'nin sorumluluktan kaçmak için iftira attığını söyledi.

CEMAATÇİ DİYE SÜRDÜKLERİ POLİSLER PKK TARAFINDAN ŞEHİT EDİLİYOR

"İş adamlarını, elinde silah görülmeyen insanları da çeşitli örgütlerle ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Her ölümün arkasında cemaati sorumlu tutuyorlar. Halbuki bugün şehit düşen polislerin birçoğu cemaat soruşturması nedeniyle Güneydoğu ve Doğu'ya tayin edilenler. Tam bir akıl tutulması yaşanıyor.”

YENİ TERÖR TANIMI YAPIYORLAR

Hendekler açılırken, bomalar taşınırken planlar yapılırken, görmeyen duymayan, güvenlik güçlerine görmeyin emri veren AKP bu sorumluğu başka siyasi partilerin üzerine atıyor. Yeni bir terörist tanımı yapıyor. Vatandaşlıktan çıkarma çalışması yapıyor” dedi.

IŞİD'E SİLAH GÖNDERENLER

Veli Ağbaba şöyle devam etti: “AKP'nin yönetimiyle karşılaştırıldığında 12 Eylül hukuku İsveç demokrasisine benziyor. Kendinden olmayan herkesi terör örgütü ilan eden anlayışa geldi. Ama bu AKP bunu göremiyor veya bilinçli şekilde yapıyor. IŞİD'e MİT tırları ile silah gönderenlerin terörle iş birliği yaptığını söylüyoruz. IŞİD'i kutsayanlar, arka çı-kanlar terör örgütüne destek verenlerdir. Hiçbir zaman ne DHKP-C, ne PKK, ne de IŞİD bizim partimizle ilişkilendirilemez. Bu örgütler insan öldürüyorsa bizim için terör örgütüdür ve kınanması gerekir.

Özgür Düşünce
<< Önceki Haber 'Cemaatten' diye sürdükleri polisler şehit oluyor'' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER