CEV yetkilisi: Türk ve Rus voleybol takımları birbirleri ile eşleşebilir


Rus ve Türk erkek voleybol takımları, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Kupası'nda birbirleriyle eşleşebilir.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Basın Servisi Başkanı Federico Ferraro, Rus ve Türk takımlarının son 12'ye kalmaları halinde kura çekiminde bir değişiklik yapılmayacağını; bu yüzden bu takımların birbirleri ile eşleşme ihtimallerinin olduğunu söyledi.

Federico Ferraro, Ria Novosti'de yer alan açıklamasında kura çekiminin kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşeceğini; Rus ve Türk takımlarının birbirleriyle eşleşmemesi için herhangi bir düzenleme yapılmayacağını belirtti.

Ancak kurallara göre aynı grupta yer almış takımların birbirleriyle eşleşemeyeceklerini belirten CEV yetkilisi, bu açıdan Zenit ve Halkbank, Dinamo ve Ziraat Bankası, Belogorye ve Arkas İzmir takımlarının birbirleri ile eşleşmeyeceklerini kaydetti. Ancak bu takımların çeyrek finalde birbirleri ile eşleşebileceklerini kaydetti.

CEV tarafından düzenlenen DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'den Arkas, Halkbank ve Ziraat Bankası yarışıyor. Rusya'dan ise Zenit Kazan, Belogorie Belgorod ve Dinamo Moskova mücadele ediyor.

Kupada son maçlar bugün oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber CEV yetkilisi: Türk ve Rus voleybol takımları birbirleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER