CHP'li Kara: Baskınla 'padişahım çok yaşa' demeyen medyaya gözdağı veriliyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, İpek Medya Grubu'na yönelik operasyonun amacının her gün 'Padişahım çok yaşa' demeyen medyaya gözdağı vererek 1 Kasım seçimleri öncesi 'ayağınızı denk alın' mesajı verilmek istenmesi olduğunu belirtti.

İpek Medya Grubu'na yapılan baskınla ilgili Cihan Haber Ajansı'na açıklama yapan Kara, ülkeyi tek adamın dudağından çıkan sözlerle şekillenmesinin üzüntü verici olduğunu kaydetti. Muhalif basına yönelik baskı, korku verme ve yıldırma operasyonunun 1 Kasım seçimleri öncesi içinde yaşadıkları korkunun dışa vurması olduğunu belirten Kara, şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizde hukuk kalmamıştır. Bir kişi her şeyin kendisinin olmasını istiyor. Kendisine karşı olan herkes ya hain oluyor ya da düşman ilan ediliyor. Farklı sese tahammülü yok. Herkesin kendisine boyun eğmesi istiyor. Seçim öncesi bütün medyanın yandaş medya gibi olmasını istiyor. Onun için 'her gün padişahım çok yaşa demeyen' basına bu tür baskı ve sindirme operasyonlarla gözdağı veriyor. Sürekli beni konuşun diyor. 1 Kasım seçimleri öncesi özgür basına da, yargıya da ve iş dünyasına da korku vererek 'sesinizi kesin, ben ne dersem olur' diyor. İpek Medya Grubu bugün 'padişahım çok yaşa' demediği için baskına uğramıştır. İktidar hayali düşman üreterek saltanatını sürdürmek istiyor."

Siyasi iktidarın, bir kişinin talimatlarını hayata geçirerek Türkiye'nin dünyadaki itibarına büyük zarar verdiğini belirten Kara, AK Parti iktidarın döneminde özgür basına, iş dünyasına ve yargıya yapılan baskı ve zulümlerin askeri dönemlerde bile olmadığını kaydetti. Bir kişinin ihtiraslarıyla ülkenin adım adım karanlığa sürüklendiğinin altını çizen Kara, her fırsatta milli irade diyenlerin 7 Haziran'da sandıkta çıkan milli iradeyi gasp ederek ülkeyi yeniden seçime götürdüklerini vurguladı.

1 KASIM'DA HARAMİLERİN SALTANATINA SON VERECEĞİZ

Ülkeye bir dikta rejiminin hakim olduğunu vurgulayan Kara, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizde dikta rejimi hakim. 13 yıllık AKP iktidarının geldiği nokta ortada. Bir kişinin ihtirasları uğruna ülkemiz ateşe atılıyor. Bir ülkede özgür basına darbe yapılıyorsa sözün bittiği noktadayız. Bir ülkede özgür basın yoksa demokraside yoktur. Aslında özgür basını susturanlar demokrasiyi susturmak istiyor. Bir kişi kendi menfaatlerini koruma uğruna her gün padişahım çok yaşa demeyen basına gözdağı veriyor. Bu gözdağı ve baskı operasyonlarıyla siyasi iktidarın ne kadar korku içinde olduğunu gösteriyor. Ne yaparlarsa yapsınlar yaptıkları yolsuzluklar ve hukuksuz işler yanlarına kar kalmayacak. Eninde sonunda yargı önünde hesap verecektir. Demokrasiyi iliklerine kadar özümseyenler hiç bir zaman padişahım sen çok yaşa demeyecektir. Onun biz CHP olarak şunu diyoruz 1 Kasım'da haramilerin saltanatına son vereceğiz."yasa-demeyen-medyaya-gozdagi-veriliyor-1881394.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Kara: Baskınla 'padişahım çok yaşa' demeyen... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER