CHP'liler Antalya'da yürüyüş ve miting düzenledi

CHP'liler Antalya'da yürüyüş ve miting düzenledi

1 Kasım erken genel seçimlerine saatler kala Antalya'da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından bir miting organize edildi. Milletvekili adaylarının da katıldığı miting öncesi partililer yürüyerek şehir turu yaptı. Bazı vatandaşlar balkonlarında tencere ve tavalarla ses çıkartarak yürüyüşe destek oldu.

Yürüyüş öncesi partililer Aydın Kanza Parkı'nda bir araya geldi. Parkın etrafı demir bariyerlerle kapatıldı. Çok sayıda polis park içinde ve dışında konuşlandırıldı. Köpekler eşliğinde bomba araması yapıldı. Miting için gelen vatandaşlar aranarak parka alındı.

Aydın Kanza Parkı'nda toplanan kalabalık daha sonra milletvekili adaylarının gelmesiyle yürüyüşe başladı. CHP'li grup ellerinde bayrak, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı, parti flamaları eşliğinde yürüdü. Güllük Kavşağı geçilerek Atatürk Parkı'na gidildi. Burada da sıkı güvenlik önlemleri altında miting alanında giriş yapıldı.

Antalya milletvekillerinden Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök de yaptıkları kısa konuşmalarda vatandaşları 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti. Herkesin sandığa gitmesi gerektiğini savundu. CHP Muratpaşa İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen mitingde, İl Başkanı Semih Esen, İlçe Başkanı Ahmet Kumbul da konuşma yaptı. Seçmenleri sandığa gitmeye davet etti.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'liler Antalya'da yürüyüş ve miting düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER