CHP, seçim sonuçlarını ıslak imzalı oy tutanakları ile takip edecek


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "7 Haziran'da ilk kez sandıklardan ıslak imzalı sonuç tutanakları aldık. Bu seçimde de bunları yapacağız. Oyları çaldırmama konusunda kararlıyız." dedi.

Enver Kiraz, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla seçim çalışmalarını değerlendirdi. 7 Haziran seçimleri sonrası iktidar partisinin oyalama yöntemleri ve uzlaşmaz tavrı nedeniyle koalisyon kurulmadığını hatırlatan Kiraz, yarın erken genel seçimin gerçekleştirileceğini ifade etti. Erken seçim için yaptıkları çalışmaları tamamladıklarını anlatan Kiraz, Malatya için oy kullanma saatinin 07.00 ile 16.00 arası olacağını, vatandaşların saatlere dikkat etmesi gerektiğini ifade etti. Gereken çalışmayı yaptıklarını anlatan Kiraz, "Bu süre içerisinde il örgütümüz olarak, aday arkadaşlarımız olarak, birlikte, elimizden gelen bütün gayreti sarf ettik, bütün çalışmalarımızı en üst seviyede tamamlamaya çalıştık. Bu seçim sürecinde maalesef başta Suruç'ta gençlerimizi kaybettik, daha sonra birçok asker ve polisimiz şehit oldu. En acısı da Ankara katliamında genç kardeşlerimizi partili gençlerimiz kaybettik." dedi.

Kiraz, "1 Kasım'da yapacağımız seçim Türkiye için çok önemli bir seçim. Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli bir seçim olduğunu, geçtiğimiz sürece baktığımızda daha iyi anlayabiliyoruz." diye konuştu.

Sandık güvenliğine ilişkin endişeler nedeniyle her sandık için bir kişiyi görevlendirdiklerini ifade eden Kiraz, "Avukatlardan oluşan bir hukuk komisyonumuz var. Sandıklarda oluşabilecek kargaşaya müdahale edecekler. 7 Haziran'da ilk kez sandıklardan ıslak imzalı sonuç tutanakları aldık. Bu seçimde de bunları yapacağız. Oyları çaldırmama konusunda kararlıyız" diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP, seçim sonuçlarını ıslak imzalı oy tutanakları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER