CHP'li Eren Erdem'den, Erdoğan'a Soru

CHP Milletvekili Eren Erdem, Ankara'da Koza Holding binası önünde bekleyen başörtülü kadınlara ana avrat küfür eden polisleri hatırlatıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sordu: Polisin ana avrat küfür ettiği o başörtülü kadınlar senin bacın değil mi?

CHP'li Eren Erdem'den, Erdoğan'a Soru

Bugün TV'de Ankara 5. Sulh Ceza Hakimi Yunus Süer'in hukuksuz kayyum kararını değerlendiren CHP Milletvekili Eren Erdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenip, "Polisin ana avrat küfür ettiği Ankara'daki o başörtülü kadınlar senin bacın değil mi?" diye sordu.

CHP Milletvekili Eren Erdem şunları söyledi:

"Orada başörtülü kadınların üzerine gaz sıktılar. Edilen küfürleri duydunuz değil mi? "Benim başörtülü bacım" diye başlayan Erdoğan'a sesleniyorum. Bunlar senin bacın değil mi? "Benim başörtülü bacımdan kastettiğin şeyi anlamak istiyorum. Bunlar senin bacın değil mi? Senin talimatınla bu ülkenin polisi oradaki kadınlara ana avrat küfür ediyor. Sadece sana oy veren, senin yalanlarına inanan insanlar mı senin bacın?

POLİS, BAŞÖRTÜLÜ KADINLARA ANA AVRAT KÜFÜR ETMİŞTİ

Ankara Sulh Ceza Hakimliği'nin hukuksuz kararı sonrası Polis, Koza Holding'in Ankara'ki binasına kapıları kırarak zorla girmişti. Polisin bu antidemokratik tavrını eleştiren, orada bulunan başörtülü kadınlar, polisin çok sert müdahalesi ile karşı karşıya kalmıştı. Polisler, orada bulunan vatandaşlara biber gazı sıkıp, küfürler etmişti.
<< Önceki Haber CHP'li Eren Erdem'den, Erdoğan'a Soru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER