Cihan Haber Ajansı Gündemi


-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'u resmi törenle karşılayacak, baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapılacak, ardından konuk cumhurbaşkanı onuruna öğle yemeği verilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saatlerinde Avustralya Başbakanı Abbott'u da kabul edecek (10.45-11.45-12.45-13.30-16.00-Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde Avustralya Başbakanı Abbott'u resmi törenle karşılayacak, baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından öğle yemeği yenilecek, ikili ortak basın toplantısı yapacak. Başbakan Davutoğlu daha sonra Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum tarafından Sheraton Otel'de kabul edilecek. Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Sayıştay Başkanı Recai Akyel'le de görüşecek (12.30-12.45-13.30-15.00-16.00-17.30-Ankara)

-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 'Fotoğraflarla Parlamentonun 95 Yılı Sergisi'ni açacak, Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum ile heyetler arası görüşmeye katılacak. (13.00-18.00-Ankara)

POLİTİKA

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cam Sanayi Fabrikası'nı ziyaret edecek, Hiton Otel'de işadamlarıyla bir araya gelecek, esnaf odaları temsilcileriyle toplantı yapacak, partisinin aday tanıtım toplantısına katılacak, Tarsus'ta halkla buluşacak. (11.15-17.45-Mersin)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bursa'da. Bozkır, valiliği, büyükşehir belediyesini, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. "AB'ye Üyelik Süreci ve Türkiye'nin Yeni AB Stratejisi" konulu toplantıya katılacak. (09.30-14.00-Bursa)

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Antalya Rixos Otel'deki Türkiye-Rusya İş Forumu'na katılacak. ( 10.00-14.00-Antalya)

-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, kadın seçim bildirgesi tanıtımına katılacak (10.30-İstanbul
 
-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Esenler Tepe Meydanı'nda aday tanıtım ve halkla buluşma etkinliğinde konuşma yapacak. (15.00-İstanbul) 

-Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1. sıra milletvekili adayı Temel Karamollaoğlu, önce basın toplantısı düzenleyecek, ardından vatandaşlarla bir araya gelecek. (11.30-Bursa)

EKONOMİ

-Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantı sonrası açıklama yapacak. (14.00-Ankara)

-TÜİK 2014 yılı İstatistiklerle Çocuk verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-TÜİK, Nisan ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-Suudi Arabistan önderliğinde Yemen'de Husilere karşı başlatılan 'Kararlılık Fırtınası' operasyonlarının durdurulduğu açıklandı. Gelişmeler takip ediliyor. (Riyad-Sana)

GÜNCEL

-Manisa'nın Akhisar ilçesinde, Soma'da 301 işçinin öldüğü maden kazasına ilişkin davanın görülmesine, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30-Manisa)

SPOR

-Süper Lig'in 28. Hafta maçında Eskişehirspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenmanla devam edecek. (18.00-İstanbul)

-Süper Lig'in 28. Hafta maçında Ankara'da Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları yapılacak antrenmanla sürdürecek. (17.00-İstanbul)

-Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmasının hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. (17.30-İstanbul)

-Bayanlar Voleybol 1. Ligi Final Etabı 1. devre maçları VakıfBank-Galatasaray Daikin ve Fenerbahçe Grundig – Eczacıbaşı Vitra karşılaşmalarıyla başlayacak. (16.30-19.30-İzmir)

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER