Cihan Haber Ajansı Gündemi


-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün; Batman ve Diyarbakır'da toplu açılış törenlerine katılacak. (13.00-17.00-Batman-Diyarbakır)

-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Osmaniye ve Samsun'da partisi tarafından düzenlenen mitinglerde konuşacak. (14.00-Ordu/17.00-Samsun)

POLİTİKA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'da partisi tarafından düzenlenen mitingde konuşacak. (16.00-Antalya)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda düzenlenecek 'Türkiye Yemek Yarışması ve Altın Tencere Türkiye Ödülleri' törenine katılacak. (13.00- İstanbul)

-Saadet Partisi Bursa teşkilatı halkla kucaklaşma adına, milletvekili adaylarının katılımıyla sevgi yürüyüşü yapacak. (15.30-Bursa)

EKONOMİ

-Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB Genel Kurulu'na katılacak. (09.30-Ankara)

DÜNYA

-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum tarafı lideri Nikos Anastasiadis ile ilk görüşmesini gerçekleştirecek. ( Ara Bölge )

- HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Fransa'da gurbetçi seçmenlerle bir araya gelecek. Demirtaş Paris, Yüksekdağ ise Strasburg mitingine katılacak. (Paris)

SPOR

-Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında İstanbul Başakşehir – Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu - Torku Konyaspor, FenerbahçeBalıkesirspor ve Kardemir Karabükspor - Çaykur Rizespor karşılaşmaları oynanacak. (13.30-İstanbul/16.00-Mersin/19.00-Karabük)

-PTT 1. Lig'in 31. Haftasında GiresunsporŞanlıurfaspor ve Albimo AlanyasporKarşıyaka karşılaşmaları oynanacak. (14.00-Giresun/18.30-Alanya)

-51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. gününde 166 kilometrelik Selçuk - İzmir etabı koşulacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER