Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale'de Nur Camii ve Külliyesi açılışını yapacak, halka hitap edecek. Erdoğan daha sonra Erzincan'a geçerek toplu açılış töreninde halka seslenecek. (13.30-17.15-Kırıkkale-Erzincan)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Afyonkarahisar, Bilecik ve Eskişehir'de halka hitap edecek. (13.30-16.00-18.00-Afyon-Bilecik-Eskişehir)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kahramanmaraş ve Gaziantep mitinglerinde konuşacak. (14.00-17.00-Kahramanmaraş-Gaziantep)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Isparta Vilayet Meydanı'nda ve Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinglerine katılacak. (15.00-17.30-Isparta-Burdur)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Denizli'de, partisinin mitinginde konuşacak. (14.00-Denizli)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Adana Uğur Mumcu Alanı'nda miting düzenleyecek. (17.00-Adana)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Gaziantep'te, çeşitli projelerin açılışına ve Miraç Kandili programına katılacak. (13.00-21.00)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli İhracatçılar Birliği tarafından Anemon Otel'de düzenlenen 'İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'ne katılacak. (18.00-Denizli)

- MHP İstanbul milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp Sultan'da esnafı ziyaret edecek. (13.00- İstanbul)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Yenimahalle Toptancı Sebze Hali'ni ziyaret edecek. (09.00-Ankara)

- CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, silah yüklü olduğu belirtilen MİT TIR'larını yakalattığı için tutuklanan 4 savcıyı Adana Kürkçüler Cezaevi'nde, Jandarma Kurmay Albay Özkan Çokay'ı ise 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Askeri Ceza ve Tutukevi'nde ziyaret edecek. (10.30-Adana)

EKONOMİ

- TÜİK, Şubat ayı İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ara bölgedeki Birleşmiş Milletler İyi Niyet Misyonu Ofisi'nde bir araya gelip müzakereleri yeniden başlatacak. (Ara Bölge)

- Yemen'de, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından başlatılan ateşkes uygulanmaya başladı. Gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

- Filistin topraklarında 'Yahudi devletinin' kuruluşunu ilan etmesi ve Filistinlilerin zorunlu göçe tabi tutulmalarını anlatan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 67. yılı, çeşitli etkinliklerle anılacak.

GÜNCEL

- Kayseri Barosu İnsan Hakları Komisyonu üyeleri, Silivri Cezaevi'nde Hidayet Karaca, Mehmet Baransu ve tutuklu polisleri ziyaret edecek. (İstanbul)

SPOR

- Euroleague final four ilk maçlarında A haberleri'>CSKA Mosokva – Olympiakos ile Real MadridFenerbahçe Ülker Madrid'de karşı karşıya gelecek. (19.00-22.00-İspanya)

- Spor Toto 2. Lig'den PTT 1. Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı play off yarı final ilk maçlarında 1461 Trabzon – Pendikspor ile İnegölsporBandırmaspor karşı karşıya gelecek. (16.30)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER