Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Bosna-Hersek'e gidecek. (09.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sosyal Hizmet Kanunu'na göre yetiştirilen 8 bin 920 engelli genç ve şehit ve gazilerin yakınlarının atama ve kura törenine katılacak. Başbakan Davutoğlu, AK Parti genişletilmiş il ve belediye başkanları toplantısına katılacak. Başbakan Davutoğlu, Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı 2. etabının açılışına katılacak. (10.30–11.30–19.30-Ankara)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Çorum ve Yozgat mitinglerine katılacak. (14.00-17.00-Çorum-Yozgat)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun ve Ordu'da partisi tarafından düzenlenen mitinglere katılacak. (11.00-14.00-Giresun-Ordu)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Düzce Anıtpark Meydanı'nda, Sakarya Kent Meydanı'nda ve Kocaeli Perşembe Pazarı Meydanı'nda düzenlenen mitinglerine katılacak. (12.00-16.00-18.30-Düzce-Sakarya-Kocaeli)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Malatya Yeni Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılacak. (13.00-Malatya)

- Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Adana İl Binası'nda basın toplantısı yapacak. (12.00-Adana)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçtaş Bekirli Elektrik Santrali açılışına katılacak. (15.00-Çanakkale)

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği 'Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Uluslararası Gençlik Zirvesi'ne katılacak. (11.00- İstanbul)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bekaroğlu, Enis Berberoğlu ve Sezgin Tanrıkulu, İstanbul 1. Bölge ilçelerini gezecek. (13.30- İstanbul)

EKONOMİ

- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu Mayıs ayı toplantısı yapılacak. (14.00-Ankara)

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Otomotiv sektöründeki iş bırakma eylemi altıncı gününde. Renault yönetiminin başsavcılığa yaptığı eylemcilerin dağıtılması yönündeki talep üzerine bugün müdahale bekleniyor. (Bursa)

DÜNYA

- Pakistan Başbakanı Navaz Şerif Türkmenistan'ı ziyaret edecek. (Aşkabat)

- Günlerdir teknelerde bekleyen Bangladeşli ve Arakanlı Müslüman göçmenler ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Jakarta)

GÜNCEL

- Kara Kuvvetleri Komutanı Hüseyin Akar'ın da katılacağı komando tugayının hava indirme tatbikatı gerçekleştirilecek. (06.00-12.00 - Kayseri)

- İnsan Hakları Derneği, 2015 Genel Seçimleri öncesi siyasi partilere ve seçim bürolarına yapılan saldırılar ile ilgili raporunu açıklayacak. (11.00 - Ankara)

- Ruhsatı olmadan çalışan fırınlar ruhsat almalarının önündeki yasal engellerin kaldırılmasını isteyecek. (13.30-Bursa)

SPOR

- Galatasaray Başkan adaylarından Dursun Özbek, 1905 GSİYAD yönetim kurulu, Turgay Kıran ise basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (19.00-16.30-İstanbul)

- Beşiktaş'ta yönetim kurulu bir araya gelecek.

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER