Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi iftar programına katılacak. (20.47- İstanbul)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bosna Hersek'e hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın açıklaması yapacak. (10.20 - İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KESK heyetini parti genel merkezinde kabul edecek. (14.00-Ankara)

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından Marmara Caddesi'nde düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. (20.45-İstanbul)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Altıeylül Gelişim Merkezi'ni ziyaret edecek, Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarına katılacak. (20.00-Balıkesir)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gönen Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. Biyogaz Üretim Tesisi'sinin açılışına katılacak, Edincik Rüzgar Enerjisi Santralı açılışını yapacak. (15.00-16.30-Balıkesir)

EKONOMİ

- TCMB, Mayıs ayı Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (10.00)

- TÜİK, Mayıs ayı 'Dış Ticaret Endeksleri' ile 'Sanayi Ciro Endekslerini' açıklayacak. (10.00)

- Maliye Bakanlığı Haziran ayı Vergi Kimlik Numara ve Mükellef Sayısı istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde ara bölgede bir araya gelecek. (Lefkoşa-Ara Bölge)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bosna-Hersek'i ziyaret edecek. (Saraybosna)

- Arda Turan, Barcelona'ya 5 yıllık resmi imzayı atacak ve ardından da Camp Nou'da yeni takımının taraftarlarıyla buluşacak. (Barcelona)

GÜNCEL

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa-Kilis)

- Artvin Cerattepe ve Genya Dağı'nı tehdit eden maden faaliyetlerine karşı mücadele için Türkiye'nin en geniş katılımlı davası açılacak. (09.00-Artvin)

- Rize'deki çevreciler ile yaylacılar, Yeşil Yol için bugün başlaması beklenen çalışmalara engel olmak için eylem yapacak. (10.00-Rize)

- Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 1995 yılında gözaltına alındıktan sonra ortadan kaybolan Nezir Tekçi'yi öldürüp cesedini mayınla parçaladıkları iddiasıyla emekli albay Ali Osman Akın ile yarbay Kemal Alkan'ın tutuksuz yargılandıkları davaya devam edecek. (Eskişehir)

SPOR

- İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, 5 yıllık sözleşmeye imza atacak, Nou Camp'ta taraftarlarla buluşacak. (10.30-İspanya/Barcelona)

- Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları Topuk Yaylası'nda yapılacak antrenmanlarla devam edecek. (10.30/17.30-Düzce)

- Süper Lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve trnasfer çalışmaları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER