Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla; Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El Caferi, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve 654. Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek. Erdoğan, daha sonra Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerine iftar verecek. (16.00-17.00-20.26-Ankara)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmesi kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi TBMM'deki makamında ziyaret edecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde parti personeliyle Çankaya Köşkü'nde ise başbakanlık personeliyle bayramlaşacak. Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi'yi kabul edecek.(14.00-16.30-17.30-18.30-Ankara)

POLİTİKA

- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde toplanacak. (11.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ile Selahattin Demirtaş, TBMM'deki makamlarında AP Yeşiller Grubu Eş Başkanı Rebecca Harms ile görüşecek. (14.00-Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Trabzon Valiliği ve Trabzon Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın iftarına katılacak. (19.00-Trabzon)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) yönetim kurulunu kabul edecek. (12.00-Ankara)

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenleyecek. (13.45-14.00-15.15-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, Haziran ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini (Tarım-ÜFE) ile 2014 yılı Karayolu Trafik Kaza İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, Mayıs ayı Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kredi Borcu verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

GÜNCEL

- İstanbul Tabip Odası, Cağaloğlu'ndaki binasında LGBTİ'lerle ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (13.00-İstanbul)

- Suriye'deki iç savaşın sınır bölgesindeki yansımaları takip ediliyor. (Şanlıurfa)

SPOR

- Fenerbahçe'nin Manchester United takımından transferi Hollandalı yıldız Roben van Persie basın önünde imza atacak ve soruları cevaplayacak. (18.00-İstanbul)

- Futbolda 2015-2016 Sezonu PTT 1. Lig Fikstür Çekimi TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılacak. (14.00-İstanbul)

- Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Serdal Adalı, Beşiktaş'ın kendilerine ihtiyacı olduğu anda 2016 yılında yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurul'da başkanlığa adaylığını koyabileceğini söyledi. (İstanbul)

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın da katılacağı, Bayrampaşa Spor Kulübü ile Beşiktaş arasındaki işbirliği protokol anlaşması, Akaretler'deki kulüp binasında yapılacak. (11.00-İstanbul)

- Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından kafile yeni sezon hazırlıkları kapsamında Sivasspor'la yapacağı hazırlık maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Sivas'a hareket edecek. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın ardından kafile tekrar İstanbul'a dönecek. (10.00-12.30-21.00-İstanbul-Sivas)

- Yeni sezon hazırlıklarına Almanya'da devam eden Beşiktaş, yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

- Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor.

- Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlık takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER