Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı ayrı ayrı kabul edecek. (13.30-15.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı kabul edecek. Başbakan Davutğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. Davutoğlu daha sonra AK Parti MYK toplantısına başkanlık edecek. (12.00-13.30-15.00-Ankara)

POLİTİKA

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, ODTÜ Vişnelik Tesisleri'nde düzenlenecek 'Akademisyenler Barışı Konuşuyor' forumuna katılacak. (19.30-Ankara)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlıkta sırasıyla; Pakistan Pencap Hükümeti Maden ve Mineral Bakanı Sher Ali Khan ile KKTC Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Önder Sennaroğlu'nu kabul edecek. (11.00-15.00-Ankara)

DÜNYA

- Dünya Gıda Programı İcra Direktörü Ertharin Cousin, Sana, Amran ve Aden'e yaptığı 3 günlük ziyaret kapsamında okul binalarında kalan evlerinden olmuş aileler, sağlık merkezi ve hastanelerde kalan anneler ve beslenme sıkıntısı yaşayan çocukları ve yiyecek dağıtım merkezlerindeki insanları ziyaret etti. (Sana)

GÜNCEL

- Siirt'teki patlamada şehit düşen askerlerin cenazeleri memleketlerinde toprağa verilecek. (Bursa-Adana-Kocaeli-Kahramanmaraş-Burdur-Erzurum-Şırnak)

SPOR

- Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Çelik Motor ile Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası maçları için yeni forma sırt sponsorluğu sözleşmesi imzalayacak. (11.00-İstanbul)

- Fenerbahçe, A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi play-offu ilk maçında Athina'da Atromitos'la karşılaşacak.(21.00-Atina) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER