Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla TÜBA Başkanı Ahmet Cevat Acar, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve TRT Genel Müdürü Şenol Göka'yı kabul edecek (15.30-17.00-18.00-Ankara)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası'nda işadamlarıyla bir araya gelecek. Onlarla görüş alışverişinde bulunacak olan Kılıçdaroğlu, CHP'nin Türkiye'nin sorunlara yaklaşımını ve bunların çözümüne ilişkin düşüncelerini işadamlarıyla paylaşacak. (19.00-Bursa)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılışına katılacak. (10.00- İstanbul)

EKONOMİ

- TÜİK, Temmuz ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi ile Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TCMB, Temmuz ayı Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kredi Borcu verisini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bir araya gelecek. (Lefkoşa)

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü'nün (KGAÖ) Kolektif Güvenlik Konseyi toplantısına katılmak üzere Tacikistan'ı ziyaret edecek.

GÜNCEL

- Şırnak'ta polis noktasına PKK'lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmesi sonucu şehit olan polis memuru Soner Yıldırım'ın cenazesi, öğlen namazını mütakiben kılınacak cenaze namazının ardından Trabzon'un Tonya ilçesinde toprağa verilecek. (Trabzon-12.30)

- Türkiye Barolar Birliği'nin liderliğini üstlendiği, Suriyeli göçmenlere hizmet verecek avukatların kapasitesinin artırılmasının hedeflendiği "Türkiye'de Adalete Erişim için Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek (SILA) Projesi" imza töreni ve basın toplantısı Türkiye Barolar Birliği'nde gerçekleştirilecektir.(15 30-Ankara)

- Sivil Toplum Kuruluşları (STK), sendikalar ve meslek örgütleri, TOBB İkiz Kuleler'de terör konusunda ortak basın toplantısı düzenleyecekler. (11.00-Ankara)

- Avrupa Birliği (AB), Suriyeliler için Türkiye hükümeti önderliğinde yürüttüğü çalışmalara yeni bir destek ile katılacak. (11.00-Ankara)

- Türk Kamu-Sen üyeleri, yönetici atamaları ve siyasi iktidarın eğitim alanındaki uygulamalarına karşı yaptığı 'Büyük Eğitimci Yürüyüşü' sebebiyle yargılanan yönetici ve üyelerine sahip çıkmak için, Bursa Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak. (09.30-Bursa)

- Çağdaş Hukukçular Derneği Adana Şubesi üyeleri, 'Terörle mücadele ve kamu güvenliğini sağlama' adına, yaşam hakkı başta olmak üzere temel hak ve hürriyetlerin sistematik olarak ihlal edildiği iddiasıyla, eylem yapacak. (12.30-Adana)

SPOR

- Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve oyuncu Wesley Sneijder, Atletico Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Seyrantepe Türk Telekom Arena'da basın toplantısı yapacak. Maçın son çalışmasını da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak. (13.30-16.00-İstanbul)

- Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone ve bir oyuncu Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçı öncesinde maçın oynanacağı Seyrantepe Türk Telekom Arena'da basın mensuplarının sorularını cevaplayacaklar. Atletico Madrid, Galatasaray maçının son çalışmasını Seyrantepe Türk Telekom Arena'da yapacak. (17.45-18.30- İstanbul)

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. Hafta maçları Kayseri'de oynanacak KayserisporTrabzonspor mücadelesiyle tamamlanacak. (21.00-Kayseri)

- PTT 1. Lig'de 4. Hafta Alanyaspor – Kayseri Erciyesspor maçıyla tamamlanacak. (20.00-Alanya) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER