Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MGK Toplantısı'na başkanlık edecek. (14.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ÇSG Bakanı Ahmet Erdem Türkiye Emekliler Derneği 21. Olağan Genel Kurulu'nda konuşacak. (10.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'da, Didim, Söke, Efeler, Çine ve Nazilli ilçelerini ziyaret edecek. (11.00-12.15-13.15-14.00-15.30-Aydın)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ Şırnak'ta, şehir merkezinde ve Cizre ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacak. (11.00- 12.30-14.30-16.00-Şırnak)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hukukçularla bir araya gelecek, Koçgiri-İmranlı dernekleriyle buluşacak. (10.00-12.00-14.00-İstanbul)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, BM Çölleşmeyle Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı (UNCCD COP12) Bakanlar oturumunda konuşacak. (10.00-Ankara)

- CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yolsuzluk iddialarıyla ilgili basın açıklaması yapacak. (11.00-İstanbul)

- CHP İstanbul Milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Şeker, Türkiye'den IŞİD'E kimyasal silah olarak kullanılan sarin gazı verildiğine ilişkin iddialarla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (13.30-İstanbul)

- Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın ceza yazdırdığı ve ehliyetine el konulan taksiciye destek için bazı milletvekilleri, El Hamra Taksi Durağını ziyaret edecek. (12.00-Ankara)

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu, Ekim ayı faiz kararı için toplanacak. (14.00-Ankara)

- TÜİK, 2015 yılı 3. çeyrek Bina İnşaatı Maliyeti Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir Ekim ayı Meclis Toplantısında ekonomik değerlendirme yapacak. (09.45-Ankara)

- Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın, Yerli otomobil markasıyla ilgili görüşlerini ve Bursa'nın hedeflerini basın toplantısıyla anlatacak. (Bursa)

GÜNCEL

- Alevi Kurumları Birlik Koordinasyonu, Ankara Garı önünde anma etkinliği ve ortak basın toplantısı gerçekleştirecek. (10.00-Ankara)

- RTÜK başkanı seçimi için 13. tur oylama yapılacak. (10.00-Ankara)

- ÖHD Ankara Şubesi Ankara katliamına ilişkin raporu açıklayacak. Yer Mülkiyeliler Birliği (11.00-Ankara)

- Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin şehit olmasıyla ilgili davaya Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.00-Manisa)

- Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, Hukuk Klinikleri açılış töreninde konuşacak. (10.00-Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Galatasaray, Portekiz temsilcisi Benfica ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid ile Astana, Madrid'de karşılaşacak. (21.45-İstanbul-İspanya)

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Hollanda temsilcisini ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Sarı lacivertli ekip Ajax maçının son çalışmasını ise Samandra Can Bartu Tesisleri'nde yapacak. (15.00-18.00-İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Fenerbahçe'ye konuk olacak Hollanda ekibi Ajax'ta teknik direktör Frank De Boer ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Konuk ekip Fenerbahçe maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacak. (19.00-19.30-İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak Beşiktaş bu maç için Rusya'ya gidecek. (11.30-İstanbul)

- Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir oyuncu UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında karşılaşacakları Lokomotiv Moskova maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Siyah beyazlı ekip Lokomotiv Moskova maçının son çalışmasını da statta yapacak. (19.30/20.00-Rusya)

- Galatasaray Spor Kulübü, Ekim Ayı Olağan Divan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda gerçekleştirilecek. (13.30-İstanbul)

- Gençlerbirliği ile Osmanlıspor takımlarının çalışmaları takip edilecek.
(11.00-16.00-Ankara)

- Cumartesi günü Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak derbi maç öncesinde her iki takımın teknik direktörleri Osman Özköylü ve Eyüp Arın Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi'nin organizasyonuyla basın toplantısı yapacak. (13.00-Adana)

- Bursaspor, ligde deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Atatürk Stadı'nda devam edecek. Antrenmanın 20 dakikası basına açık olacak. (16.00-Bursa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER