Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı madalya törenine katılacak. (20.00-Ankara)

- Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali, partinin 9. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşacak. (11.00-Ankara)

DÜNYA

- Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizi ile ilgili gelişmeler izleniyor. (Moskova)

GÜNCEL

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Uzman Jandarma Çavuş Halil Karakuşoğlu ve Astsubay Mehmet Burak Demirci'nin yanı sıra Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Özel Harekat Polisi Mustafa Katırlı'nın cenazeleriyle ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Gaziantep-Osmaniye-Kahramanmaraş)

- Gazeteci Ayşenur Arslan, tutuklu bulunan gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül için Silivri Cezaevi önünde oturma eylemine devam edecek. (13.00-İstanbul)

- Adalet arayan işçi aileleri, Galatasaray Meydanı'nda 46. Vicdan ve Adalet nöbetlerini tutacak. (13.00-İstanbul)

- Aydın'da otel odasında cinnet getiren bir baba, eşini ve iki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Konu ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Aydın)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Trabzonspor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu, Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Kongrenin ikinci gününde İbrahim Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta ve Celil Hekimoğlu'nun yarışacağı başkanlık seçimi yapılacak. (Trabzon)

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 14. hafta maçlarına Medipol Başakşehir FK-Gençlerbirliği, Gaziantepspor-Fenerbahçe ve Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00-19.00-İstanbul-Gaziantep-Mersin)

- PTT 1. Lig'de 14. hafta maçlarına Kardemir Karabükspor-Şanlıurfaspor, Balıkesirspor-Karşıyaka, Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor, Göztepe-1461 Trabzon, Kayseri Erciyesspor-Altınordu ve Adanaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-17.00-18.30)

- Galatasaray Lisesi'nin 534. kuruluş yıldönümü kutlaması Galatasaray Lisesi'nde Başkan Dursun Özbek'in de katılımıyla kutlanacak. (10.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER