Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacak. Daha sonra ASKON Divan Toplantısı'na geçecek olan Davutoğlu, AK Parti MKYK toplantısına başkanlık yapacak. (10.00-14.00-16.00-Ankara)

POLİTİKA

-Koza Yardımcı, CHP İstanbul İl Başkanı adaylığını Şişhane'deki eski CHP İl Başkanlığı binasında açıklayacak. (11.00-İstanbul)

DÜNYA

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bir araya gelecek. (Lefkoşa)

- İspanyollar genel seçimler için sandık başına gidecek. (Madrid)

- Azerbaycan'da 65 yıllık şoförlük hayatında hiç bir trafik cezası almayan 85 yaşındaki Türkmen Memmedov, kullara çok riayet ettiğini söyledi. (Özel Haber-Bakü)

GÜNCEL

- Ankara Keçiören'de içinde 253 dükkan bulunan Osmanlı Pazarı'nda gece 04.00 sıralarında başlayan yangına müdahaleye devam ediliyor. (Ankara)

- Bir grup taksici, zorunlu trafik sigortasında yapılan aşırı artışı Kadıköy eski Salı Pazarı'nda protesto edecek. (10.00-İstanbul)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 16. hafta maçlarına Medicana Sivasspor-Kayserispor, Galatasaray-Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği-Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir FK-Eskişehirspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00-16.00-19.00-Sivas-İstanbul-Ankara)

- PTT 1. Lig'de 16. Hafta maçlarına Kayseri Erciyesspor-Karşıyaka, Denizlispor-1461 Trabzon, Yeni Malatyaspor-Samsunspor, Adanaspor-Kardemir Karabükspor ve Şanlıurfaspor-Vartaş Elazığspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-18.00-18.30-Kayseri-Denizli-Malatya-Adana-Şanlıurfa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER