Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni anayasa, bütçe, reformlar ve içtüzük konularında fikir alışverişinde bulunmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. (13.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM'de Dışişleri Komisyonu ile Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu toplanacak. (11.00-11.30-Ankara)

- TBMM'de milletvekilleri; CHP'li Selin Sayek Böke, HDP'li Ayhan Bilgen, CHP'li Ömer Süha Aldan, HDP'li Ertuğrul Kürkçü, AK Partili Fuat Köktaş, MHP'li Oktay Vural, CHP'li Orhan Sarıbal, HDP'li Sibel Yiğitalp, basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-15.00 arası-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, HAK-İŞ Genel Merkezi'ni ziyaret edecek. (10.00-Ankara)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, meteorolojik tahmin, hava durumu, yağışlar ve barajlardaki doluluk oranları hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (11.30-Ankara)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, genel merkezde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

- CHP İstanbul İl Başkanlığı'na seçilen Cemal Canpolat, görevi Murat Karayalçın'dan devralacak. (11.00-İstanbul)

DÜNYA

- Olası bir terör saldırısına karşı Belçika ve Fransa'da yılbaşı kutlamaları öncesi güvenlik önlemleri arttırılacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- Silivri Cezaevi önünde tutuklu gazeteciler için başlatılan 'umut' nöbetine Today's Zaman Yazı İşleri Müdürü Celil Sağır, Zaman Gazetesi Yazarı Nurullah Öztürk, Dünya Yazarlar Birliği (PEN) Türkiye Başkanı Zeynep Oral, Sanatçılar Birliği Başkanı Ataol Behramoğlu, Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS) Başkanı Mustafa Köz ve Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Küçük devam edecek. (09.00-İstanbul)

- İzmir Barosu, Basın Konseyi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası, basın özgürlüğü ve yargı bağımsızlığı için ortak ses olmak için 'Basın Özgürlüğü ve Hukuk Arıyoruz' konulu ortak basın toplantısı yapacak. (11.00-İzmir)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmelere takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Yurdun büyük bir bölümünde etkili olması beklenen kar yağışı ile ilgili gelişmeler takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER