Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar toplantısı yapacak. (13.00-Ankara)

POLİTİKA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuşacak. Akşam ise partisinin MYK toplantısına katılacak. (11.30-18.00-Ankara)

- TBMM'de bugün MHP, AK Parti, CHP grup toplantıları gerçekleştirilecek. (10.30-11.15-13.30-Ankara)

- Plan ve Bütçe Komisyonu'nda; TBMM, Cumhurbaşkanlığı, Sayıştay, Başbakanlık (MİT, MGK, Diyanet, TİHK, TYDT, BYEGM, RTÜK) bütçe ve kesinhesapları, raporları görüşülecek. (10.00-Ankara)

- 1961—1977 arası Trabzon Milletvekili Ekrem Dikmen için Şeref Kapısı merdivenleri önünde cenaze töreni düzenlenecek. (11.00-Ankara)

- TBMM Genel Kurulu toplanacak. (15.00-)

EKONOMİ

- TCMB Başkanı Erdem Başçı, 'Enflasyon Raporu 2016-I' toplantısında sunum yapacak. (10.30-Ankara)

- TCMB Para Politikası Kurulu Ocak ayı toplantı özeti yayımlanacak. (14.00-)

DÜNYA

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa Parlamentosu'nda düzenlenen yıllık Avrupa Birliği Türkiye Sivil Komisyonu (EUTCC) Konferansı'na katılarak bir konuşma yapacak. (Brüksel)

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi'nde temaslarda bulunacak. (Strasbourg)

- Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, dış politika konulu basın toplantısı düzenleyecek. (Moskova)

- Barzani, Irak Kürdistan bölgesinde faaliyet gösteren partiler ile bir araya geliyor. Görüşmede petrol fiyatlarında yaşanan düşüş nedeni ile meydana gelen ekonomi kriz değerlendirilecek. (Erbil)

-İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İtalya ziyareti sırasında Papa Francis ile görüşecek.( Roma)

GÜNCEL

- Tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması için Silivri Cezaevi önünde başlatılan umut nöbetini gazeteci Erdoğan Aksu ile İstanbul Eczacı Odası Başkanı Cenap Sarıalioğlu ve yönetim kurulu üyeleri devralacak. (10.00- İstanbul)

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın babaannesi Leman Kılıç vefat etti. Leman Kılıç'ın cenazesi, Samsun Büyük Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Badırlı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. (Samsun)

- Sokağa çıkma yasağının bulunduğu ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda Perşembe günü Sivas Belediyespor'u konuk edecek olan Beşiktaş, bu maçla ilgili hazırlıklarına BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. (13.00-İstanbul)

- Türkiye Kupası gruplarında 6. ve son maçlar oynanacak Nazilli Belediyespor - Adanaspor, İnegölspor - Kayserispor, Torku Konyaspor - Etimesgut Belediyespor ve Galatasaray - Kastamonuspor 1966 karşılaşmalarıyla başlayacak. (12.00/14.00/17.00/20.45)

- Türkiye Kupası 6. hafta maçında yarın (Perşembe olacak) deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce Tesislerinde antrenman yapacak. (16.00)

- Türkiye Kupası G Grubu 6. maçında İnegölspor ile Kayserispor İnegöl ilçe stadında karşı karşıya gelecek. Kazanan takım bir üst tura yükselecek. (14.00-Bursa)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER