Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turnuvası Basın Turu yapılacak. Danıştay BaşsavcıHalil Yılmaz'ı kabul edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra 23. Muhtarlar Toplantısı'nı gerçekleştirecek. Erdoğan, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Nuri Necipoğlu ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Başsavcı Vekili Halil Adıgüzel ve görevi sona eren Başsavcı Vekili Mehmet Ekmekçi'yi Külliye'de kabul edecek. (11.00 - 12.00 - 13.00 - 16.00 - 17.30 - Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Tuğrul Türkeş ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 19. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılacak. (10.00/14.00- İstanbul)

- TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu kurulmasına ilişkin kanun tasarısının görüşülmesine devam edilecek. (14.00-Ankara)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeleri ile TİGEM tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek, TOBB'da düzenlenecek Lisanslı Depoculuk ile ilgili toplantıya katılacak. (09.30 - 14.00 -Ankara)

EKONOMİ

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, 22. İstanbul Kırtasiye, Kağıt, Okul ve Ofis ürünleri fuarına katılacak. (12.30- İstanbul)

DÜNYA

- KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Akıncı'ya sundu. Gelişmeler takip ediliyor. (Lefkoşa)

- Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmalar kesildi. Gelişmeler izleniyor. (Bakü)

GÜNCEL

- Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit olan polis memuru Yaşar Yavaş'ın cenazesi Kocatepe Camii'nde öğle namazı sonrası kılınacak. (13.00-Ankara)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı illerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Şırnak-Diyarbakır-Mardin)

SPOR

- ULEB Avrupa Kupası Yarı Final rövanş maçında Galatasaray Odeabank, 89-75 yendiği İspanya ekibi Gran Canaria ile Las Palmas'ta karşı karşıya gelecek. (22.30-İspanya)

- Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçları Wolfsburg - Real Madrid ve PSG - Manchester City karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

- Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası (Div. III) karşılaşmasında Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı, İstanbul Silivrikapı Buz Pisti'nde Güney Afrika ile şampiyonluk maçına çıkıyor. (13.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 28. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- 11 Nisan'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarını Özlüce Tesislerinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde sürdürecek. (18.30-Bursa)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER