Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- -Başbakan Ahmet Davutoğlu Sivas'ta, valilik ve belediyeyi ziyareti ardından AK Parti il kongresine katılacak. (10.00-13.00-Sivas)

POLİTİKA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Uludağ Üniversitesi tarafından Prof. Dr. Mete Cengiz Salonu'nda düzenlenen 2. Bursa İnşaat Zirvesi'ne katılacak. (09.00-Bursa)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Almanya AB İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ile Bakanlığın Ortaköy'deki çalışma ofisinde bir araya gelecek. (11.00-İstanbul)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu, Denizli'de yerel sanatçılarla 'Sanatın ve Sanatçının Sorunları' üzerine söyleşi ardından, sivil toplum kuruluşları başkanları ile Denizli'nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine yapılan toplantıya katılacak. (10.00-17.00-Denizli)

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği 'Edebiyat ve Yayıncıların Sorunları' konulu sempozyuma katılacak. (13.30-İstanbul)

-MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (13.00-Ankara)

EKONOMİ

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrasya Boat Show'un açılış törenine katılacak. (14.00-İstanbul)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa'da, Gemlik, Orhangazi, İznik ve Yenişehir ilçelerinde oda ve borsalarla bir araya gelecek. Hisarcıklıoğlu, akşam ise BTSO meclis üyeleri ile bir araya gelecek. (13.30-19.00-Bursa)

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 Yılı Yaşam Memnuniyeti Araştırması'nı yayınlayacak. (10.00-Ankara)

-TÜİK, Ocak-Aralık dönemi 'Hayvansal Üretim' istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-TÜİK, Aralık ayı Sanayi Ciro Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Merkez Bankası (TCMB), Aralık ayı 'Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kredi Borcu' verilerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KKTC'deki temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek. (Lefkoşa)

GÜNCEL

-Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Bayezıd ve ekibi tarafından gerçekleştirilen önemli ameliyatlarla ilgili bir basın toplantısı düzenlenecek. (10.30-Antalya)

SPOR

-Euroleague'de mücadele eden temsilcilerimizden Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker, grup maçında karşı karşıya gelecek. (20.15-İstanbul)

-Süper Lig'in 20. Haftasında Trabzonspor'a konuk olacak İstanbul Başakşehir'de, bu maçla ilgili teknik ekip ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Basın açıklamasının ardından, Trabzonspor maçının hazırlıklarına yapılacak antrenmanla devam edilecek. (17.30-18.00-İstanbul)

-Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.



CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER