Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Harbiye Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 'Daha İyi Bir Dünya İçin Sevgi, Saygı, Merhamet. Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı' konulu Kutlu Doğum programına katılacak. (16.00 - İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Kadıköy'de düzenleyeceği mitingde adaylarını tanıtacak. (15.00 - İstanbul)

SPOR

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu başkanlığındaki Süper Lig takımlarının kaptanlarını İstanbul'da İstanbul Yıldız Sarayı'ndaki Mabeyn Köşkü'nde kabul edecek.

- Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Vatan Caddesi'ndeki Akgün Otel'de bir basın toplantısı düzenleyerek Fenerbahçe'ye yönelik silahlı saldırıyı kınayacak ve basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (13.00 - İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 27. hafta maçlarına Altınordu – Elazığspor, Manisaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor - Orduspor ve Adana Demirspor – Şanlıurfaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/18.30) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER