Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak ve Aydın'daki toplu açılış törenlerinde halka hitap edecek. (14.00/16.00 - Uşak/Aydın)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM'de CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na veda ziyaretinde bulunacak. (11.00 - Ankara)

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Batman ve Mardin'de düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (14.00/17.00 - Batman/Mardin)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Ülkücü Şehitleri Anma Günü' kapsamında Kızılcahamam ilçesinde; Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret edecek, konuşma yapacak, Mevlid-i Şerif'e katılacak, öğle namazı kılacak, pilav ikramında ve ziyaretlerde bulunacak. Devlet Bahçeli ardından Kazan ilçesini ziyaret edecek. (12.00 - Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile TBMM'de görüşecek. (11.30 - Ankara)

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi ve Çanakkale'de düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (14.00/16.00 - Kırklareli/Çanakkale)

- Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Konya Kültür Park Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (12.00 - Konya)

- Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin Eskişehir'de düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (14.00 - Eskişehir)

EKONOMİ

- TÜİK, Mayıs ayı Ekonomi Güven Endeksini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TCMB Para Politikası Kurulu toplantı özeti yayınlanacak. (14.00 - Ankara)

DÜNYA

- BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, AB liderleriyle temaslarda bulunacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir yaklaşık 1,200 MW'lık Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santralı'nın Rixos Hotel'deki yeni yatırımı kredi imza ve temel atma törenlerine katılacak. (09.30 - Ankara)

SPOR

- Türkiye Basketbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, Ankara Hilton Oteli'nde yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde bir sonraki gün aynı yer ve saatte yapılacak. ( 11.00 - Ankara)

- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılacak Genel Kurul ile ilgili Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan 1907 Tribünü'nde basın toplantısı düzenleyecek. (14.00 - İstanbul)

- Basketbol 1. Ligi play off çeyrek final üçüncü maçlarında Pınar Karşıyaka - Banvit ile İzmir'de, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital ise Ülker Sport Arena'da karşı karşıya gelecek. (18.45/21.00 - İzmir/İstanbul)

- Futbolda 3. Lig play off final maçında Ankara Demirspor ile Sakaryaspor İzmir Atatürk Stadı'nda 2. Lig'e çıkmak için mücadele edecekler. (19.30 - İzmir)

- Harun Erdenay ve Lutfi Arıboğan'ın aday olarak yarışacağı Türkiye Basketbol Federasyonu'nda, yeni başkan Ankara'da yapılacak Seçimli Genel Kurul'da belli olacak.

- Süper Lig takımlarının 34. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER