Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da halka hitap edecek. (17.00 - Manisa)

-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi ile Edirne'de düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (14.00/16.00 - Kırklareli-Edirne)

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, sabah Kral TV'nin canlı yayın konuğu olacak. Kılıçdaroğlu, Ankara Gölbaşı ve Polatlı ilçelerinde halkla buluşacak. (10.00/13.30 - Ankara)

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Hatay'da düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (18.00 - Hatay)

-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Osmaniye ve Adana'da düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (14.00/18.00 - Osmaniye/Adana)

-Milli İttifak Liderleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici, Kayseri'deki mitingde halka hitap edecek. (17.30 - Kayseri)

-Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Erzurum ile Tunceli'de düzenlediği mitinglerde halka hitap edecek. (12.00/17.00 - Erzurum/Tunceli)

-Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı FigenYüksekdağ, Şırnak'ta halka hitap edecek. (14.00 - Şırnak)

GÜNCEL

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bakanlıktaki Hak-İş Konfederasyonu toplu sözleşme törenine katılacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Kulüpler Birliği Vakfı başkan ve üyeler ile Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu Süper Lig A.Ş'nin kurulumu ile ilgili Riva'da toplantı yapacaklar. (11.00 - İstanbul)

- A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan ile oynayacağı özel ve Kazakistan ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçı için Riva'da kampa girecek. Ay yıldızlı ekip akşam saatlerinde de ilk antrenmanını yapacak. (17.00/19.00 - İstanbul)

- Türkiye Basketbol 1. Ligi play off yarı final üçüncü maçında Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Ülker İzmir'de karşı karşıya gelecek. (19.30 - İzmir)

- A Milli Kadın Basketbol Takımı, A haberleri'>FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (15.00 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER