Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası'nda işadamlarıyla bir araya gelecek. Onlarla görüş alışverişinde bulunacak olan Kılıçdaroğlu, CHP'nin Türkiye'nin sorunlara yaklaşımını ve bunların çözümüne ilişkin düşüncelerini işadamlarıyla paylaşacak. (19.00 - Bursa)

EKONOMİ

- TÜİK, Temmuz ayı Süt ve Süt Ürünleri Üretimi ile Kümes Hayvancılığı Üretimi verilerini açıklayacak. (10.00 - Ankara) / YAZILI

- TCMB, Temmuz ayı Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kredi Borcu verisini açıklayacak. (10.00 - Ankara) / YAZILI

GÜNCEL

- Şırnak'ta polis noktasına PKK'lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmesi sonucu şehit olan polis memurları Şahin Altmış ile Soner Yıldırım'ın cenazeleri, memleketlerinde toprağa verilecek. (Trabzon/Malatya)

- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde hendek kapatırken atılan roketatar sonucu şehit olan polis memuru Ali Öztürk için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendikten sonra cenazesi, memleketi Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Gürüz Köyü'nde toprağa verilecek. (Diyarbakır)

SPOR

- Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve oyuncu Wesley Sneijder, Atletico Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Seyrantepe Türk Telekom Arena'da basın toplantısı yapacak. Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın son çalışmasını da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak. (13.30 /16.00 - İstanbul)

- Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone ve bir oyuncu Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray maçı öncesinde maçın oynanacağı Seyrantepe Türk Telekom Arena'da basın mensuplarının sorularını cevaplayacaklar. Atletico Madrid, Galatasaray maçının son çalışmasını Seyrantepe Türk Telekom Arena'da yapacak. (17.45/18.30 - İstanbul)

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. Hafta maçları Kayseri'de oynanacak KayserisporTrabzonspor mücadelesiyle tamamlanacak. (21.00 - Kayseri)

- PTT 1. Lig'de 4. Hafta Alanyaspor – Kayseri Erciyesspor maçıyla tamamlanacak. (20.00 - Alanya) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER