Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Kahramanmaraş'ta düzenleyeceği mitingde halka hitap edecek. (16.30 - Kahramanmaraş)

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir Buca ilçesinde düzenleyeceği mitingde halka hitap edecek. (13.00 - İzmir)

EKONOMİ

- TÜİK, Eylül ayı Finansal Yatırım Araçları Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (10.00 - Ankara) - Yazılı

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 2014 yılı Elektrik Enerjisi Üretim-İletim istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara) - Yazılı

DÜNYA

- Nobel Barış Ödülü'nü kazanan kişi ya da kurumlar açıklanacak. (Oslo)

GÜNCEL

- Şike davası ile ilgili gelişmeler takip edilecek (09.00 - İstanbul)

- Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ (GTİ) tarafından yaptırılan ve Kapıkule Gümrük Kapısı önündeki TIR sürücüleri için modern ve güvenli bir bekleme alanı oluşturacak
TIR parkının açılış töreni, Edirne'de gerçekleştirilecek. Törene; Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak. (17.30 - Edirne)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sempatisiyle gündemde olan Sedat Peker, Rize'de 'Teröre lanet' mitingi yapacak. (13.00 - Rize)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi arasındaki 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Protokolü' bakanlıkta imzalanacak. (10.00 - Ankara)

- Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen 274 sanıklı Ergenekon davasının temyiz incelemesi 4. gününde ifade vermeler devam edecek. (09.30 - Ankara)

- BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, basına yönelik saldırılarla ilgili Ankara Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçının son çalışmasını Prag'ta Letna Stadı'nda yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir oyuncu antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (19.00/18.30 - Çek Cumhuriyeti)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER