Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı (COP12) Yüksek Düzeyli Oturumunda konuşacak. (10.00 - Ankara)

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'ın Defne Uğur Mumcu Alanı'nda halka hitap edecek, Kırıkhan, Belen, İskenderun, Payas, Dörtyol, Erzin ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak.(13.30/16.00/17.00/17.20/17.50/18.15/18.45 - Hatay)

- CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Türkiye'ye gelen Uluslararası Basın Enstitüsü başkanlığındaki 7 basın örgütünün temsilcisini kabul edecek. (12.00 - Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, Eylül ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (10.00 - Ankara) / yazılı

- TCMB, Ağustos ayı Uluslararası Yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak. (10.00 - Ankara) / yazılı

- Hazine Müsteşarlığı Eylül ayına ilişkin bir dizi veriyi açıklayacak. (17.00/17.30 - Ankara) / yazılı

GÜNCEL

- Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu iftar programı (18.28 - İstanbul)

- Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

- GÜSAM'ın konuğu olan Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi ve CHP Bursa Milletvekili Doç. Dr. Aykan Erdemir, 'Bütüncül Güvenliğin Sosyolojik Boyutları' konulu söyleşi yapacak. (14.00 - Ankara)

- Ünlü yönetmen Memduh Ün, Bodrum Merkez Adliye Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlanacak. (13.02 - Muğla)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Benfica'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Galatasaray, Benfica maçının son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaparak kampa girecek. (15.30/18.30 - İstanbul)

- Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olacak Portekiz temsilcisi Benfica, maçla ilgili son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Türk Telekom Arena'da yapacak. Antrenman sonrasında ise Benfica teknik direktörü Rui Vitoria ve bir oyuncu maçla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (11.00/12.30 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki 3. maçlarını oynayacak olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu maçlarla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Süper Lig takımlarının 9. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER