Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


EKONOMİ

- TÜİK, 2014 yılı Hanehalkı Tüketim Harcaması (Bölgesel) verilerini açıklayacak. (10.00 - Ankara) - Yazılı

DÜNYA

- Yunanistan'daki mülteciler ilk kez resmi yollarla başka ülkelere gönderilecek. (Atina)

- Avrupa Parlamentosu Martin Schulz Yunanistan'daki mülteci kabul merkezlerinde incelemede bulunacak. (Atina)

- NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Akdeniz'de devam eden tatbikatı denetleyecek. (Zaragoza)

GÜNCEL

- 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı (EIF), ATO Congresiumda açılışla başlayacak. (10.00 - Ankara)

- Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği'nin (TÜREB) 4-5 Kasım 2015 tarihleri arasında organize ettiği Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi (TÜREK 2015), JW Marriott Otel'de başlayacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu dördüncü maçında Ajax'a misafir olacak Fenerbahçe, Hollanda'ya gidecek. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Vitor Pereira ve bir oyuncu, Amsterdam Arena'da basın toplantısı düzenleyecek. Fenerbahçe'nin maç öncesi son antrenmanı da yine Amsterdam Arena'da yapılacak. (11.00/18.30/19.00 - Hollanda)

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. Maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek AFC Ajax, bu maçın son antrenmanını Ajax Youth Academy'de yapacak. AFC Ajax'ın teknik direktörü Frank de Bour ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise Amsterdam Arena'da gerçekleşecek. 10.15/13.15 - Hollanda)

- Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve bir oyuncu, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda oynayacakları Lokomotiv Moskova maçıyla ilgili BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Siyah beyazlı ekip, Lokomotiv Moskova maçının son çalışmasını da kendi tesislerinde yapacak. (16.00/17.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında Beşiktaş'a konuk olacak Rusya ekibi Lokomotiv Moskova İstanbul'a gelecek. Konuk ekipte teknik direktör ve bir oyuncu, Beşiktaş maçıyla ilgili Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak basın toplantısına katılacak. Lokomotiv Moskova, Beşiktaş maçının son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak. (14.00/18.30/19.00 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER