Cübbeli Ahmet Hocaefendi daha fazla dayanamadı!

Kamuoyunun Cübbelli Ahmet Hoca olarak tanıdığı, İsmail Ağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi, Vahdet Gazetesi'nde yer alan köşesinde, Emniyet'i sert sözlerle eleştirdi. PKK'ın yol kesmesine, bonzainin peynir ekmek gibi satılmasına tepki gösteren Ünlü, ‘Polisin işi ne?' diye sordu.

Cübbeli Ahmet Hocaefendi daha fazla dayanamadı!

Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi, bugünkü başlıklı yazısında, ülkede teröristlerin ve esrar kaçakcılarının geldiği noktaya rağmen polislerin hala kendisini dinlemekle uğraştığını yazdı. PKK'nın yol kesip, kimlik sorması karşısında birşey yapmayan kolluk kuvvetleri eleştirdi. Ünlü'nün yazısında yer alan, "Telefonları dinliyorlar. Kimi dinliyorlar? Beni dinliyorlar! Benim hanımı dinliyorlar! Benim hanımdan ne çıkar? Terörist çıkmaz." cümlesi dikkat çekti.

Ünlü şu satırları kaleme aldı: "Bonzai gibi bir uyuşturucu belası her yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Nasıl bulunuyor? Bunun görevlisi, yetkilisi nerde? PKK yol kesip, kimlik sorar hale geldi. bonzai her yere yayıldı, aldı başını gitti. Emniyet güçleri bunları halletmesi gerekirken, benle uğraşıyor. Benim telefonlarımı dinleyeceğinize gidin bu işleri halledin." Ünlü halktan gelen bonzai şikayetlerini de köşesine taşıdı. "Bakın geçenlerde bana Samsun'da bu zamana kadar bonzaiden 170 kişi öldüğünü söylediler. Böyle bir uyuşturucu belası Samsun gibi yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Nasıl bulunuyor? Bunun görevlisi, yetkilisi nerde? Bu emniyetin, polislerin işi ne?" diye sordu.

Cubbeli Ahmet Hoca'nın köşesinde şunları yazdı:

BU POLİSİN İŞİ NE?

Bonzai gibi bir uyuşturucu belası her yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Nasıl bulunuyor? Bunun görevlisi, yetkilisi nerde? PKK yol kesip, kimlik sorar hale geldi. Bonzai her yere yayıldı, aldı başını gitti. Emniyet güçleri bunları halletmesi gerekirken, benle uğraşıyor. Benim telefonlarımı dinleyeceğinize gidin bu işleri halledin.

Yahudilerin de, Hristiyanların da, müşriklerin de hepsinin İslam'dan haberi var artık. Rasullullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in gönderildiğinden haberleri var. Kur'an diye bir kitap olduğundan haberleri var. Çok nadirdir haberi olmayan. Afrika'nın bazı ücra yerlerinde dünya ile hiç irtibat kurmamış kabileler çıkabiliyor. Onlar mesul olmayabilir.

BİZE YOLU TARİF ETTİLER

Davet ulaşmamış, fetret ehli gibi görülebilir. Ama bugün bütün insanlık Rasullullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)in gönderildiğini biliyor. Hakkı batıldan ayırmak için onların bunu araştırması lazım.

Kur'an'da “Kuşkusuz biz ona yolu gösterdik; ister şükredici olsun, ister nankör.” (İnsân (Dehr)-3) buyruluyor. Hele siz, hele ben. Bize tamamen yolu tarif ettiler, net bir şekilde beyan ettiler. Helalleri açıkladılar, haramları açıkladılar. Bu millet faizin haram olduğunu bilmiyor mu? Rüşvetin haram olduğunu Allah bildirmedi mi? Yolsuzluğun haram olduğunu bildirmedi mi? Zinanın yasak olduğunu Rabbim beyan etmedi mi? Sarhoş edici maddelerin, içkinin, uyuşturucunun haram olduğunu bildirmedi mi?

HANİ NERDE POLİS?

Bakın geçenlerde bana Samsun'da bu zamana kadar bonzaiden 170 kişi öldüğünü söylediler. Böyle bir uyuşturucu belası Samsun gibi yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Nasıl bulunuyor? Bunun görevlisi, yetkilisi nerde? Bu emniyetin, polislerin işi ne? Anca beni tutup hapse atıyorlar. Polis beni hapse götürürken “Bütün millet birbirini kesiyor. Irz, namus kalmamış. Kadınlara tecavüz ediyorlar, saldırıyorlar, kesiyorlar, doğruyorlar, konteynere atıyorlar. Uyuşturucu kol geziyor. Siz benle niye uğraşıyorsunuz” dedim. Polis bana “Devletin polisi herkese yetecek kadar var” diye cevap verdi. Hani nerde var?! Soruyorum şimdi madem vardı, Samsun'da niye bonzai var? Niye uyuşturucu var Samsun'da? Olmamalı! Bir tane bile olmamalı. O emniyet, o polis onu bulmadan sabaha kadar uyuyamaz.

PKK'YA BAKIN SİZ

Arıyoruz polisi “Burada çocuk yığılıp kalmış. Kaldırımda yatıyor, komaya girmiş” diyoruz. Bize “Tam öldüyse haber verin, kaldırırız” diyor. Yahu bu çocuk ölene kadar, bu bonzaiyi içene kadar sen nerdesin?!

Telefonları dinliyorlar. Kimi dinliyorlar? Beni dinliyorlar! Benim hanımı dinliyorlar! Benim hanımdan ne çıkar? Terörist çıkmaz.

Niye benim telefonumu dinliyorsun? Gitsene orada adamlar bonzai satıyor, uyuşturucu satıyor, silah satıyor, teröristlik yapıyor.  PKK yolları kesmiş millete kimlik soruyor. Bunlara baksanıza. Bunlara bir şey yok. Anca gelir bizi bulurlar.

Hey gidi insan! Allah “Ben sana yolu gösterdim” buyuruyor. Uyuşturucunun haram olduğunu bilmeyen mi var? Madem aklını kaybettiriyor, sağlığına zarar veriyor, haramdır. Bunu müftülüğe sormaya gerek yok.
<< Önceki Haber Cübbeli Ahmet Hocaefendi daha fazla dayanamadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER