Çukurova'nın sağlık destinasyonu Dubai'de tanıtılacak


Adana ve Mersin'in sağlık turizmi destinasyonu 6-9 Ekim tarihlerinde Dubai'de düzenlenecek dünyanın en büyüğü 3. IMTEC International Medical Travel Exhibition and Conferance Sağlık Turizmi Fuarı'nda tanıtılacak.

Dünya Sağlık Turizm Konseyi (GHTC) işbirliği ile Dubai'de gerçekleştirilecek 3. IMTEC International Medical Travel Exhibition and Conferance Sağlık Turizmi Fuarı'na Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi 3. Kez Elmas sponsoru olacak. Fuarda Türkiye, kiraladığı 140 metrekare stantla milli katılım gerçekleştirecek. Adana ve Mersin'deki bazı sağlık kuruluşları da Çukurova Kalkınma Ajansı'nın destek ve katkısı, Mersin Turizm Platformu Koordinasyonu ve Adana Sağlık Turizm Derneği işbirliği ile katılacak. Fuarda, Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından kiralanan 27 metrekarelik stantta Adana ve Mersin'in sağlık turizmi tanıtılacak.

Fuar ile Çukurova Bölgesi'nin sağlık turizm destinasyonu tanıtımı için önemli bir katkı sağlanması amaçlanırken, Adana ve Mersin sağlık turizm destinasyonu olarak sağlık turizminde birinci lige çıkmasının yanında, bölgenin tanıtımı için önemli bir adım atılmış olacak. Fuarda ayrıca, Çukurova bölgesinin destinasyon tanıtımı yapılarak hak ettiği sağlık turizm payını almasında önemli katkı sağlanmış olunacak. Bölgeden fuara katılacak sağlık kuruluşları ise şunlar: Medline Adana Hastanesi, EPC Özel Hastanesi, Algomed Hastanesi, Mersin Üniversitesi Hastanesi ile Esas Estetik Merkezi. CİHAN
<< Önceki Haber Çukurova'nın sağlık destinasyonu Dubai'de tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER